Selam herkese zorlu bi hamilelikten sonra çok şükür kızım şu an yanımda uyuyo.ilk 4 ay inanılmaz bulantılar çektim sonrada 9 ay sabah bulantılarım devam etti son zamanlar artık yürüyemez durumdaydım nefes almakta bile zorlanır oldum 22 nisan pazar sabahı uyandım kahvaltıya gidicektik giyindim kızımı giydirdim bu ikinci bebeğim o sıradq sıcak sıcak bişeyler aktı hissettim gidip baktım azıcık su amq akıntı değil berrak su ilk hamileliğimdede suyum gelmişti ama o zaman akmıştı çeşme gibi bu sefer damla damla geldi kahvaltıya gitsekmi gitmesekmi derken hadi dedim gidelim suyum geliyosada hemen eve döneriz dedim gittik sağlam bi kahvaltı yaptım o arada yine azar azar aktı tamam dedim suyum geliyo ama o kadar mutluyumki oh kurtulucam artık diye eve döndük duşa girdim eşyalarımızı aldık hastaneye gittik güle oynaya saat öğlen 12 buçuktu hastaneye yatışım yapıldı doktorum geldi başladık beklemeye eşimle koridora yürüyüş yaptık oturduk bişeyler yedim gayet keyfim yerinde akşam 6 ya kadar 6 da şiddetli sancılarım başladı ve 8 de kızımı kucağıma aldım hayatımın en güzel anı kızımlq kardeşinin buluşmasıydı normal doğumun güzelliği doğum sonrası keyif yapmak çay istedim eşimden hemen yemek yedim arkasından çay keyfi şimdide kızlarımla evimdeyim darısı sizlere kızlar güzel doğumlarınız olsun