Taze-anne Merhaba 16 + 1 haftalık hamileyim daha bebegimi hissetmedim sizce daha erken mi hissetmem için. Bu arada ilk gebeliğim 🥰
Zeyyno_ Taze-anne Bnmde ilk gebeliğim canım 17.haftada çok hafif hissetmeye başlamıştım şimdi biraz daha net hissediyorum 🥰🥰🥰 24+2🧿🥰🥰
Onrays Taze-anne çok erken 20.ci haftadan sonra hareketlerini hssedersin ben 21.ci haftasında hissettim
Kbrazs Ilk gebeligimde 20.haftada hissetmistim kızımın hareketlerini.Şimdi ikinci gebeligim 16.haftadayim cok hafif hissetmeye basldim oğlumu ufaktan.İkinci hamileliklerde daha erken hissediliyomuş sanirim oyuzden erkenciyiz biz 😊
Gulcan0187 Taze-anne 20. Haftada ufak ufak hissetmeye başladım. 22 haftalık şuan her hareketi hissediyorum 😍
ozlemmyy Valla benim de ilk gebeliğim 18 haftalığım ve bir haftadır geceleri özellikle hissetmeye başladım ben tabi çok şiddetli değil ama o kıpırtıları seziyorsun artık. Çok güzel bi his umarım sende hemen hissedersin 😊
Oyagunaydin Hazalveannesi elimi koyduğum da hissediyorum öyle bir sey canım da acaba yanlış mı hissediyorum geri diyorum 🤗
Hazalveannesi Oyagunaydin bizde yarın 20 haftalığiz canım benim 2. Gebeligim o yüzden biraz daha erken başladım hissetmeye böyle değişik şeyler oluyo kelebeğin kanadını çırpar gibi hafif hafif dalgalanma gibi ve şu an tekmeleride basladi tabi sert dgl ama sen ilerde gör tekmeleri🥰sen in ilk gebeligin mi canim😉😉😉
Oyagunaydin Hazalveannesi maşallah ona ya 🤗🤗 bende de dediğim gibi elimi karnıma koyduğum da bazen oluyor zaten bir şey kabarıp iniyor sanki içimde balon şişiyor da geri iniyor gibi canım 💕
ayseguler01 Taze-anne ben 18 haftalıkken hissetmeye başlamıştım şuan da 19+4 haftalığız tam anlamıyla hissediyorum çok garip bir duygu ☺☺