Huri54 Semihanim iki gün de bir yaparsan epey ilişkiyi tutar yumurtlama günleri kadınlara göre değişiklik gösterir uygulamalara asla inanma ben bu şekilde hamile kaldım canım
Semihanim Huri54 kesinlikle canım erken ve geç yumurtlama olayını bilmezdim meğer herkes 14 nde yumurtlamiyormus.
yumukeller Semihanim stres gerçekten çok etkiliyor bana doktorların söylediği tek şey stresi bırak hamile kal🤷5ay denedik kalamadikca üzülüyor her ay farklı doktora gidiyordum esimide gönderiyordum adam artık illallah etti biseyimiz yok rahat bırak beni diye 😂 sonra ablamla paylaştım ovulasyon testini önerdi 6. Ayda ovulasyon ile hamile kaldım çok inançlı olup biyandan da hiç takmamak lazım galiba.. Rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah🤲
Semihanim yumukeller hahaa 😄 benimki de şimdiden usandı , aynen hangi doktora sorsam kafanda teoriler kurma stres yapma sakin ol diyor.
sanem68 Semihanim benim hepsi bir sene sürdü hamile kalmam, hiçbir sorunumuz olmadığı halde bünye meselesi sanırım, ikinci deneme biraz erken canım birde sırf bebek olsun diye kendini şartlandırdığın zaman olmuyo kafanın rahat olması lazım
Semihanim sanem68 dimi erken aslinda . 2 yıllık evli olduğum için herkes olmuyor mu diye sorguluyor bu sefer bende olmuyor mu moduna girdim simdiden
MehZey Semihanim 1435 denemde😂😂 ben Aralık’ta evlendim Aralık’ta korundum sonra korunmayı bıraktım Ocak Şubat Mart yeni evliyiz gülüm full çalıştık nisana nasip oldu 🤗😃
Burcu3506 Benimde 4. Ayım herşey normal hamile kalamadım hala bende üzülüyorum ama düşünmemeye çalış canım elden bişi gelmiyor
Semihanim Burcu3506 inşallah hayırlısıyla bize de nasip olur canım ister istemez üzülüyoruz napalim ama takmiycam artik stres için de Melisa çayına başliycam ☺️
Semihanim Gzmsydr öyleymiş stres yapınca beyin üremeye izin vermiyormuş çok tuhaf 😄 insallah canım olmayan herkese nasip olsun inşallah 🤗
Ozdmrkbraa Semihanim inşallah canım benim 🥰 sana da en büyük tavsiyem stres yapmayın ve en önemlisi odaya çocuk olsun diye gitmeyin sadece kendiniz için gidin odanıza rabbim nasip ettiyse zaten oluyor 🥰 bizim stres en büyük sıkıntımızmış yapmıyoruz destekte yapıyorduk bazı yumurtlama günlerimde tamam bu ay kesin oldu diyordum olmuyordu gerçekten çocuk düşüncesinden uzaklaştığım da Rabbim nasip etti sizde öyle yapın en hayırlı zaman da rabbim size de nasip etsin hayırlı haberler almayı 🙌🏻🌸
Misssimsek Semihanim çok şükür sabrimin karsiligi suan kucağımda emiyor 💕 rabbim tüm isteyenlerle nasip etsin inşallah 💙
Semihanim busetmr çok teşekkür canım baya bilgi sahibisin ve haklısın da 😊 bende bu ay geç yumurtlayacaktim yumurta gelişmedi malesef. Takvimler uymuyor ya bazen erken oluyomus bazen geç artık yakalarsam birini insallah 😄
busetmr Semihanim eğer adet düzensizliğin varsa ben sana nasıl takvim hesabı yapman gerektiğini de söylerim ama burdan ne kadar anlatabilirim bilmiyorum kuzum çünkü ben o şekilde yakaladım benim ovulasyon testine göre kalma şansım yok çünkü 30 günün her günü denemeye kalksam ona param yetmez yani oyuzden ben bı takvim uyguladım ve ay cidden işe yaradı vede yüksek ihtimal olarak işaretldigim tarih arasında yumurtladim
Humaninannesi20 İlk bebeğime denediğim ilk ay hamile kaldım kaybettim.Kürtajdan sonra bu bebeğime 2.denemede hamile kaldım.Ama kürtajdan sonra folik asiti d vitaminini hiç bırakmadım her gün incir fındık falan yedim buna bağlıyorum kolay olmasını Allahın takdiri tabii o ayrı