mrv010197 Çatlak herkeste oluşurmu oluşsada kaç aydan sonra oluşur yada ? Olanlar sizlerin kaçıncı aylarda çatlamaya başladı??
Pembe-mavi mrv010197 benim göğüslerim ilk baştan beri çok ağrıdı, hep acıdı dokunamadım. Geçen hafta bir iki çatlak gördüm. Bu arada 15.haftadayım. başka yerimde yok şimdilik. Ama vücudum çok elverişli çatlamaya.
ecembugra53 mrv010197 bende de karnımı. Alt bölgesinde bir iki tane oluştu sürekli de bişeylrr sürdüğüm halde su içtiğim hale annemde çatlamış genetik yani 😂😂
mrv010197 Gzmsydr gen önemli diyorlar annemin çatlakları çok olmuş ben şuanda 20 haftalık gebeyim çatşak yok ama acaba ilerleyen aylarda kı başlıyor?
Gzmsydr mrv010197 ben ablamda olduğunu bildiğim için bekliyodum zaten 36 ya kadar hiçbişey yoktu benim artık bebek büyüdüğü için karnımı çok geriyodu bide ilk gebeliğim zayıfımda ama bi iki tane çizgi oldu sağlık olsun napalım :)
Mom47 Çok kuru bir cildim var, sürekli kremler kullanıyorum o nedenle. Annemde hiç çatlak olmamış. Ben de 37.haftamdayım henüz hiç çatlağım yok çok şükür. İnşallah devamında da olmaz
Gzmsydr mrv010197 aynen canım çatlak kremi kullan mutlaka en azından biraz daha azaltır bide kaşıma ben unuttum kaşıdım karnımın altını o iki çizgide ondan oldu :)
Fatma93 mrv010197 herkesde olmuyor bende yoktur duzenli krem kullanmadim bile Yani simdilik yok 35 +5 im
Aselberkan mrv010197 39+2 deyim çok şükür hiç yok 10kilo aldım biraz genetik sanirim.bu çatlak olayı krem falan sürdüm ama süren ve çatlayan arkadaşlarım oldu bence kilo almamaya çalışmak gerek çok fazla
Mihre mrv010197 Herkeste çatlak olacak diye bir kaide yok tabi ki.Benim ilk gebeliğimde karnım kuruluktan pul pul dökülüp soyuluyordu ha bugün ha yarın çok fena çatlıcam diye beklerken en ufak çatlama olmadı.Eğer çatlayacağınız varsa en iyi kremler dahi fayfa etmiyor bunu bildiğim için kasmadım kendimi düzenli olamamakla birlikte sadece hindistan cevizi kremi kullanıyordum o da kuruluğu gitsin diye.Genetik faktör çok önemli.Boşuna stres yapmayın yani olacaksa önüne geçemezsiniz.