Tazeanneg Kızlar sezaryen sonrası kaçıncı gün korse kullanılır ve hangi model yardımcı olur musunuz 🙏🏻😍 birde sezaryen sonrası her gün duş alınabilir mi
Atlass Tazeanneg yara yerini duş sonrası iyice kurula krem vermiştir doktorun onu mutlaka sür bana 2 hafta oldu dün takmaya başldım artık ben pentide calışıyorum ordan aldıgım pacalı korse onu giyorum canım
ilkay01 Tazeanneg canım neden hemen korse kullanmak istiyorsun ben kullandım ama zor oldu benim için o yüzden söylüyorum sonra alıştım ama yaz olduğu icin sıcak oluyo ben 20kilo almistim da ondan hemen taktım 😅
Kelebekkk34 Tazeanneg doğumdan 3 gün sonra pansumana gittim bandımı çıkardı başlayabilirsin dedi takmaya ondan sonra başladım bende
Tazeanneg ilkay01 canım vallahi haklısın ondan hemen buraya sordum hemen takmayı denedim çok fenaydı şu açıdan sıcak oldu dayanamadım baskı oldu hemen cıkardım sanırım bir hafta sonra mı takmalıyım
ilkay01 Tazeanneg duş alabilirsin kuzum orası islak kalmasın ona dikkat et yalnız Korseyide bi kaç gün sonra takarsın rahat oluyo alışınca sadece sicaklara dayanılmıyor
Atlass Tazeanneg benimkini taburcu olurken sprey sıkarak cıkarmıştı her doktor farklı yapıyor sanırım
Atlass Tazeanneg hemşire bakmıştı sezaryan sonrası ilk yürücegim zaman karnıma da bastırmışlardı canımı teslim ediyodummo an 😬😂
Tazeanneg Atlass evet onu bana da yaptı ama öyle detaylı bakmadı kız😂 kanamaya baktı sana nasıl baktı ki
Atlass Tazeanneg karnıma bastırdı Allah valla öldüm sandım 😂 evet hergün alıyorum canım lohusa teri diye bişey var hamileyken terlediğimiz ter değil valla 😬😬
Tazeanneg Atlass felaket kokuyor öyle böyle degil😂 kendimden tiksindim bu arada bıktırdım biraz sanırım ama 🙏🏻 Hafiften sızlama oluyor mu sezaryen yerinde yanma hafifi ama
Atlass Tazeanneg yok canım sacmalma ☺️ Evwt arada oluyor yaramız hala taze cünki eski halime dönmek istiyorum biran önce