Merhaba arkadaşlar yaziyimmi yazmiyimmi site cok dusundum ama yazmaya karar kildim 9 eylul 2019 da evlenmistim hemen hamile kaldim doktora gidip geldik kese var ama bebek yok haftaya gel gec dollenme olmustr deyip gonderdi 7 haftalkken yinr gttim malesef duymamiz lazimdi simdiye obur hafta yine gel eger yoksa bos gebelik kurtj dedi cok uzulmustum aslnda ilk hamile kaldigimi duyunca agladim uzuldum evliligim daha oturmadi cok erken dedim neyse haftaya gittik yine yok hemen alabilirim dedi alin dedim bende vardir rabbimin bir bildigi herseyde bi hayir vardir dedim eve gittim hazirlandim neyse kurtaj oldum ama nasl agliyorumm cok uzuldum sonra toplandim biz korunuyoduk Rabbim iste 2 ay sonra korunmamiza ragmen hamile oldugumu anladim doktora gittim evet hamilesin dedi ama yine kese var bebek yok ama beklicez ddi 2 hafta sonra minik bir kalp 🥰 Nasill guzel bir kalp atisi o cok guzel duygu rabbim isteyen dileyen herkese saglikli gebelik nasip etsin 🙏 Neyse cok uzattim 12 haftalikken bir kanama korktum bir terslik var dedim herkes hyr yok bsy olmaz bndede oldu falan NYSE doktoru aradim yarin gel bakalim ddi gittim plasenta Rahim agzinda plasenta previa ama doner 24 haftaya kadar dedi neyse 24 hafta oldu masaltoşum plasentanin donmesine yardimci olmuyorr 😂 derken geldim 30 haftaya kanamalar cogaldi hastaneye yattim serumlar igneler ilaclar dindi eve geldim daha fazla kan bklicez ddi doktorum yoksa kuveze dogurcam AMA bebegime kavusamadan alicaklar onu benden Allahim nasl zor dusunmesi dua ettim bol bol hep korkuyla yasadim ya kaybedersem die 7 agustos a gun verdi doktorum 37 de alrz anca bir terslik olmazsa ddi 3 4 gun kanama olmadim aa beklicek dedik sevindik 35 +5 gun oldum nasil bir kanama ama sabah uyandim kahvalti yaptm yattim zaten hep yataral gecti gebeligim icimde bi kasinti var boyle bisey ceksem gelicek gibi anldm ama lavobayada gitmek istyorum gitsemmi gtmesemmi neyse kalktim bsy yok oturdum parca parca et dustu 🙉🙉🙈 nasil titriyorum nasil agliyorumm ciger gibi buyuk buyuk bayilicam nerdeyse doguma 9 gun var gittik doktora acil sezeryana dedi tabi cnm doktorum ciger gelistirici vurdu hp neyse belden dedi cunku cok kucuk narkoz yiyemezz bndede panik atak vr ama cocugum icin tamam ddm iyikide demisimm dua ediyorum allahim bizi ayirma kuveze gitmesin ve Masaltoş 6 dkka icinde cikti nasl agliyooorrr kuzumm koydular Yanima Allahim cok guzel bir seymiss evlatt 2 kilo 530 gram dogdu 47 cm boyu 😂 kuveze type ytmicagina doktor krr vrck dediler bni de odya gnderdiler 10 15 dkka snra getirdiler emzir dye biraz emer gibi ypti snra yine assagada esime glmicek yaniniza demis nsl uzuldumm bi bktm 3 dkka sonra masaltoş yanimda artk sizinde dediler ertesi gun ckisimizi yaptilarr sukurler olsun rabbime herkese skntsiz saglikli gebelik yasatsin Allahim kimsenin kucagini bos birakmasin cok guzel duyguu çok uzun anltym kmse ksra bkmsn artik 🙃😘