Fatma2780 7+6 kalp atisini vajinal muayenese goremedik.. doktor yuzde 10 ihtimal verdi..haftaya kaar bekleyelim dedi…haftasonuna kalma narkozlu islem yapabiliroz dedi…. LUTFEN yardim sizlerde nasil oldu… gec duyan ve saglikli olan varmi
Hifask44 Fatma2780 bebek görüldü mü peki bazen 9 haftaya kadar kalp atışı olmayabilir ama yinde çok umutlanma aynı acıyı bende yaşadım tam 12 haftalık olana kadar hep bir umut diye bekledim ama nasip olmadı inşallah size hayırlıs ile nasip olur
Pembe-mavi Fatma2780 geçen hastane de bir bayanla karşılaştım. Kalp atışını duyamamışlar, 3 doktor da boş gebelik demiş. Ama yine de inanmamış, daha sonra başka bir doktora gitmiş 10.haftada kalp atışı duyulmuş. Şimdi 5 aylıktı. İnşallah sizde duyarsınız
esrAlp Fatma2780 ilk gebeliğimde aynı şeyi yaşadım Dr öyle Diyince Prof bulduk ona gittim o beklemeyi uygun gördü 9. Hafta bebek gözüktü 10. Hafta kalp atışını duyduk 11 de maalesef durdu ama sizin bebeğiniz erkenden gözükmüş umarım öyle olmaz 🤲🏻Allah korusun olursa da bir an önce pıhtılaşma için genetikden test yaptırın lütfen
Mrve233 Canım başka doktora git hatta birden fazla doktora git hepsi de aynısını derse o zaman düşünürsün bekleyip beklememeyi. Kuzenimde de aynısı oldu 3 Farklı doktora gitti 3. De kalp atışını duydular. Makineden makineye değişiyor bazıları son teknoloji bazıları eski oluyor o yüzden bi kaç doktora daha gözük derim
Nasippp Hifask44 ya bende en son 5+4 te gittim sora kalp atışı İÇİN gidemedim bir türlü merak ediyorum bebeğimi nasıl iyi mi kalbi atıyor mu 😞 bu gün 8+0 olduk
Minikmucizembenim Bebek haftasıyla uyumlu mu acaba? Ya da kesenız şekilli mi? Bır de kan pıhtılasmanz var mı baktrn? Böyle durumlarda genellıkle kan pıhtılasması cıkıyor sebebı
Sedaccllkk Benim ultrason da kalp atışı duyulmadı 7. Haftam da sonra alttan baktı kalp atışına canım şuan 31. Haftamdayım 😘
Hkn-snl Fatma2780 aynı şey başıma geldi bir hafta verdi kendi kanamam oldu kendim düşürdüm hastanede dua et kendi düşsün kotu bi duygu ama hazirlikli olmM lazım 😔
MehZey Fatma2780 ben 7+2 de gitmiştim ultrasyonda 6+2 göründü geç döllenme olabilir ama yine de sizi umutlandirmak istemem Allah yardımcınız olsun
Tugcekkkkk Fatma2780 bunu söylemesi zor. İnsan gerçeği bilse bile bir umut arıyor. Ben o acıyı iki kez yaşadım. Ama pes etmedim. Ben düşük yaptım diğer arkadaşımın bebeği ise ilaç desteği ile düşmesi önlendi. Sonuç ben şu an yeniden hamile olabilirim ama o 9 aydan sonra edward sendromlu bebek doğurdu ve doğumdan sonra kaybetti. Allaha dua et. Sana hayırlısını versin🙏sonuç kötü bile olsa üzülme