7Mayyyyy Arzum35 biogen de yaptırdım 2500 TL’ye geçen perşembe sonucun gelmesini bekliyoruz 10 güne çıkar dediler.
Burcinisp88 Arzum35 ben genoks adlı bir firmaya yaptırdım. Çoğu yerden daha fazla şeye bakıyor. 3700 tl idi ücreti.
MerveKzy Arzum35 Ümraniye eğitim araştırmada yaptırabilirsin eğer ikili tarama testin yüksek riskli çıktıysa yapıyorlar
aezgi Gulcan0187 genelde 2 lide risk yüksek cıkınca doktor söylüyor burda okudum kadarıyla.Ama benim kendi doktorum 2 li yapmadan bu testi önerdi bana doğruluk oranı daha yüksek ve daha kapsamlı bir test olduğu icin
Arzum35 Gulcan0187 canım malesef 2 li taramam da hafif bir risk çıktı daha perinatolojiye gitmedim ama yine de bu test ile ilgili araştırma yapıyorum bakalım doktor ne diyecek
aezgi Arzum35 genoks adlı bir firmada yaptırdım istersen eve gelip kan alıyolar istersen sen gidiyorsun ben kendim gittim anlasmalı lab bakırköyde camlık hastanesinin orda benim doktorum konusmustu indirmli fiyat oldu 2700 yaptırmıstım
Bir-mucizenin-annesi34 Bizde 12 haftalık olduk ay başında ikili test için randevum var yaptırsam mi kızlar halen karar veremedim doktorumda nifty önerdi oofff hiç kolay değilmiş anne olmak 😪😪😪
Arzum35 Bir-mucizenin-annesi34 ben yaptırdığıma pisman oldum çoğu test yanlış çıkıyormuş ama olan sana oluyor üzüldüğünle kalıyorsun