Aydnr 34 haftalık hamileyim ve vücudumun heer tarafı kaşınıyor ellerim kollarım bacaklarm sivri yemiş gbi kabarıyor bi fikrı olan varmı kızlar açaba
Babyboy2309 Aydnr canım kan basıncı yukselıyor buyuzden oluyor yada yırtılmaların oluyor ondandır kasıma dicem ama cok tatlı bı kasıntı oldugu ıcın duramıyor ınsan
Hifask44 Aydnr size tavsiyem acile başvurun gerekli tahlilleri yaptırın gebelik zehirlenmesi olabilir ihmal etmeyin bende 32 haftalıkken aynı şeyleri yaşadım bebeğim erken doğdu
Silay35 Aydnr ben 23’teyim geçen hafta kaşıntıyla cildiyeye göründüm benimki Mayst adında uzun süre kullanılmamış nevresim vs den bulaşan bir kalıntıymış. 30 hafta ve üstü olsaydın gebelik kolestazından şüphelendirdik ve tahlil isterdik dedi. Şuanki 30’un üstünde olduğun için en kısa sürede bir cildiye uzmanına görünmende fayda var
Aslihan16 Aydnr doktorun yediğin bişeyin dokunduğunu söyleyecektir abartmayın da dicektir şahsen. Ben yaşadım bana dedi☺️
Sancar Gebelik kolestazı olabilir. Karaciğer enzimlerinin yükselmesinden dolayı. Bi arastır ve doktorundan tahlil iste. Ciddi bi durum. 34 haftalık dogum yapmk zorunda kaldm kaşıntıdan dolayı
Minicik1 Hemen korkutmayın insanı , sıcaklardan da olabılır yedıklerınden de zehırlenme falan olmaz benım de arada sınek ısırıgı gıbı oluyor bunlar normal yanı
Sancar Minicik1 korkutmak degil ciddi bi durum olabilir sonucta. 34 haftalık dogum yaptım sırf kasıntı yuuzmden. Testlerını yaptırmakta fayda var
Hifask44 Aydnr kötü birşey çıkmaz inşallah sadece sinek ısırığıdır ama sen yinede tedbirini al gerisini rabbime bırak güzel haberler verirsin inşallah