hulya_sncr47 Cansiin 24+1 günlük hamileyim bebeğim geceleri çok hareketli gün içinde de yazdığım da pat pat vuruyor şaşırıyorum 22+5 günlükken doktora gitmiştim 506 gm olmuş dedi şimdi bu 506 gmlık bebek mi bni pataklıyor şaşırıyorum 😂😂🤣🤣
Hanifeanli Cansiin benimkide 11.30 ta başlıyor babasının gelme saatleriyle bir sanırım babasına şimdiden cilve yapıyor kızım 😂😂🌸
Gulce1308 Aynen benimkide öyle. Bir geceleri birde sabahin 6sinda babası ise giderken. Sağolsun beni ayağa dikiyor 😀
Cansiin irva bide sık idrara gidiyorum seninde öyle mi vurdukça daha cok geliyor sanki özellikle geceleri 10 dakkada bi geliyo
Edda07 Bende 25 haftaligim geceleri durmuyor şuan tepiniyor kuzucum bende doğunca geceleri beni uğurlayacak galiba diyorum.
Sinemarslannnn Edda07 ben 22 haftalık oldum ya göbeğim atıyor resmen bakınca da görülüyor bebek orda mı acaba ayyy ben anlamıyorum hala bebek mi başka birşey mi
Cansiin Edda07 aynen sorma dün gece ilk defa uykudan uyandım vuruşuna büyüdukce daha sert vurmaya başladı
Edda07 Cansiin ben enson 20 haftalık gitmiştim 435 gr 29 cm demişti baya uzun olacak demişti. Cuma günü.kontrolüm var bakalım.Kaç gr.olduk birde seker yükleme yapılacak