Merveanl Herkese hayırlı geceler..🙏🏻 Uykumdan sağ kasığımdaki şiddetli ağrıyla uyandım aynı zamanda sol bacağımda da bi uyuşukluk ve sancı hissediyorum 🥺🥺🥺 sebebi sizce ne olabilir ilk defa böyle bir şey oldu ve suan 18+3’ümmm..🙏🏻🙏🏻🙏🏻🥺
HilalG Merveanl Ağrılar bende de oluyor ama yeni yeni 32 hafta ya gircez kramp felan giriyor arada doktorum ilaç vermişti siz de şikayetinizi söyleyin ona göre bişey verir belki
Zehra0092 Merveanl hamileliğimin ilk aylarında 4. Aya kadar çektim yerleşiyor dediler meğer rahimde yara varmış ilk doktorum bilemedi sürekli kanda idrarda enfeksiyon çıkıyordu ilaç kullandım boş yere alttan muayene ile öğrendik öğrendiğim gün iğnelerin etkisiyle ne ağrı kaldı ne gece uyuyamamam
Merveanl HilalG magnezyum ve vitamin desteği kullanıyorum ilk defa böyle olduğum için endişelendim açıkçası 🥺🥺🥺🙏🏻🙏🏻🙏🏻 Annelik iç güdüsüyle acaba olumsuz bir şey mi olur düşüncesi mahvediyor insanı 🥺
HilalG Merveanl Etmez mi insan tedirgin oluyor bişey olur sa diye çok iyi anlıyorum aklınız da soru işareti bırakmayın doktorunuza söyleyin mutlaka 🤗
Merveanl Rabiatrr bütün tahlillerimi yaptırmıştım doktorum herşeyin normal olduğunu söylemişti , geçen hafta gittiğimde de magnezyum takviyesi yaptı 🥺