Safiyecicek Kızlar kraker midemi daha çok bulandırıyor.Doktorum prilam dr diye bi ilaç verdi ama bana hiç faydası olmadı 😥
Mrv3401 Safiyecicek ilklerde banada ıyi gelmedi ama ben devam ettm ve sonradan gördüm etkisini devam edin hapa başka türlü gecmez
asiltosumm35 Safiyecicek canim bende hamileligimin 4 ayi net bulanti yasadim ama hic cikarmadim cok sukur 🙏 herkes cubuk kraker dedigi icin evi esim krakerle doldurdu ama ben asla agzima suremedim 🤦🏻♀️ Beni o zamanlar bi gevrek birde kasarli tost iyi etti baska agzima hicbirsey suremedim. Birde yesilelma limon soda 4 ay boyle beslendim ama doktorunun verdigi ilaci ama 3. Ayimda verdiler belki kendiliginden azalmisti belki etkisi oldu emin degil ama beni o zamanlar kurtardi 😍
Fulya1993 Safiyecicek prilam günde 4 taneye kadar içiliyor ilk başlarda gece 2 tane ve sabahta 1 almanı tavsiye edeim. Ben artık ölüyorum sandım kusmaktan.
gizembickici Safiyecicek zofer verdi bama doktorum onu kullaniyorum. Doktorunuza danisip bir de onu deneyin bence cok etkili bende
Mhtpsahn_53300 bende o ilaçtan sonra kendime geldim gece yatmadan 2 Adet alıyorum geçti diyebilirim bulantılarm
Safiyecicek Mhtpsahn_53300 Benim daha çok bulandırdı onu ıcince daha çok öğürmeye başladım neden acaba
Mhtpsahn_53300 Safiyecicek benim boş boş öğürmelerim wardı ondan sonra düzeldm yeni başladıysanız bi süre kullanın bakalm dewam ediyorsa doktorunuzla bi görüşün belki her insanda farklı etki ediyordur bilemedim 😏😏
Derenannecik45 Ay ben neler denemedim ilaçlar kraker asla geçirmiyor çareyi limonu az tuza batırmakta bulmuştum geçti yine ara da yokluyor ama inşallah geçer o bulantı insanı felç ediyor 😥 biran önce geçer umarım 🙏
Safiyecicek Derenannecik45 Benim daha yeni başladı canım 6+4 üm ama bisey yiyemiyorum yemek bile yapmak işkence gibi
Safiyecicek asiltosumm35 Benim daha yeni başladı canım 6+4 üm o yüzden ilaç bile fayda etmiyo birtek kahvaltı da biseyler yiyebiliyorum
oozgee O ilacı içince bende de öğürme o an oluyor ama ertesi gün biraz rahat ettiriyor. Ben çareyi naneli şekerde buldum. Ne yeşil elma , ne kraker başka hiç birsey fayda etmedi. Bir deneyin insallah faydasını sizde görürsünüz
Derenannecik45 Safiyecicek evet çok zor Allah dayanma gücü versin 😢 şey yapın ayva ayva çok iyi geliyor mide suyunu çekiyor ben onla ayakta kaldım mevsimi de değil ama bulabilirseniz çok iyi olur
Safiyecicek Derenannecik45 Ay canım inanır mısın bu gece rüyamda ayva gördüm hemde böyle ağaçta kendim topluyodum 😊
Twochildandmom Aç kalmayın az sık yiyin ve yagsız tost 5 ay midesi bulanmış bununla çözmüş biri olarak.iki gebelik hala aynı mide bulantısı bu şekilde alt ediyorum