Lalezar İnternetten alıpta memnun kaldığınız lohusa geceliği ve pijama öneriniz varmıdır?çok çeşit var ve nasıl oldukları meçhul.belki almış olanınız vardır tavsiye edersiniz diye sormak istedim.
Gizemito Lalezar Lohusa geceliği adı altında fahiş fiyatlı ürünleri almak istemedim, dantelli modelleri zaten tercih etmiyorum 😬 LCWaikiki den aldım kendim takım yaptım bir de trendyoldan almıştım. LCWaikiki ye bakın derim 😇
Behll_drl Lalezar ben de bgn pentiden bunu şipariş ettim https://www.penti.com/pembe-pinky-mama-sabahlik-zidPNAK3A4320IY-PE2 kullanan herkes çok beğenmiş. Hastanem fotoğrafçı kabul etmediği için çekim olmıycak ben de böyle rahat bi kaç takım daha alcam dantelli güpürlü bşy almıycam
Deletedmom328 Lalezar 2 takım pentiden aldım birisi sabahlıklı biriside saten 3 takım da lcw den aldım gömlekli olanlardan 1 tanede elbise şal sabahlık şeklinde çekim için instagramdan şeymacandanoğlu adlı sayfaya sipariş verdim
Dorukcuuuum Lalezar bende baktım fakat çok pahalı sadece düz gecelik 200 lira sabahlık vs yok siz nereden baktınız fiyatı uygun mu
Y-i-s-b Trendyolda güzel pijama takimları var bi bakın isterseniz benim ablam getirtmiş kumaşı çok kaliteli ve 59.99 tl önden düğmeli emzirmek için kullanışlı kısa ve uzun kollusuda mevcut
Lalezar Y-i-s-b bende önden düğmeli uzun kollu tercih ediyorum.ama marka önerisi olursa sevinirim.trendyolda çok çeşit var çünkü
Lalezar Bulut-Mavi Ama bayaa pahalıymış canım yaa.300-400 arası o marka.o fiyata iki takım alırım valla
Lalezar Bulut-Mavi instagramda önüme çıktı şimdi bu marka.bir alana bir bedava takımda.acaba beden kalıpları küçük müdür nasıl alsam bilemedim bedenimi
Deletedmom328 Bulut-Mavi ilk oğlumda almıştım çekim için çok çok güzeldi çok kaliteli ürünleri var kesinlikle
Lalezar Bulut-Mavi pijamalarım bugün elime ulaştı.çokk beğendim gerçekten.kaliteli ve rahat takımlar.önden düğmeliye bayıldım heleki.teşekkürler tavsiyeniz için 🤩
Lalezar Behll_drl çok güzel görünüyor güle güle kullanın.Ama ben önden düğmeli uzun kollu pijama tercih edicem yada göğüsten robalı pijama takımı
1cnr1hrm Behll_drl Merhaba bu sadece sabahlık ama ici dahil değil,bende baktım buna.Renk olmadığı icin alamadım 😭
Yasevita Behll_drl hangi bedenini aldın canım. Ben bi süredir bakıyordum ama tükenmiş yazıyordu. Hangi beden gelmiş acaba
Y-i-s-b Lalezar trendyoldan elitol kadın pamuklu önden düğmeli uzun kollu pijama takımı yazın çıkar karşiniza
Eslem23 Lalezar https://www.pijamaevi.com/oenden-duegmeli-pijama-takimi/1647-7583-ekoseli-onden-dugmeli-uzun-kollu-pijama-takimi.html#/1-beden-s
Behll_drl Lalezar çok teşekkür ederim forumda gördüğüm kadarıyla lohusa sepeti, lohusa.com tercih ediliyor süwen ve glingerie de bakabilirsiniz umarım istediğiniz gbi bşy bulabilirsiniz😇
Ebrarela_1963 Lalezar trendyolmilla bende daha yeni aldım pijama takımı kalitesi çok güzel bi bakın derim
RuzgarsMommy Dusheese markası trendyolda gecelik sabahlik takim aldim Çok güzel oldu fotoğraf cektirecek şık güzel bi takim istiyorsanız tavsiye ederim
ArasMom34 Ben İnstagram aldım lohusapijamaa ürünün malzemesi kaliteli ve yumuşaktı oraya bakabilirsin
Dorukcuuuum Deletedmom328 pentiden falan aldım demişsiniz fiyatları ve resimlerini yüklermisiniz bize de fikir olsun
Lalezar Dorukcuuuum şimdi instagramdan aldım.Demin bir arkadaş çok güzel ürün dedi tavsiye etti.tesadüfen önüme çıktı.instagama girin Artis pijama diye çıkıyor.normalde 300-400 pijamaları.iki takımı 209 TL ye aldım.umarım arkadaşın dediği gibi güzel çıkar.tekinin fiyatı 200 küsürdü.bir alana bir bedavadan iki farklı takım aldım 209 TL ye.👍
Lalezar Lalezar kalıbını sordum İnstagram watsap iletişimi vardı anında beden tablosu yolladı.aldım bende.
babysevgi Lalezar ben hays dan aldım aşırı memnunum ya aşırı rahat bişy elbise aldım wc e cok kalkıyorum geceleri yazı bunla geçirdim iyi ki almışım
Mervee09 Lalezar trendyolda siyah inci var canm iki tane ordan siparş ettm önden düğmeli hem fiyatı uygundu hemde kuması cok güzel geceliğide lcw aldım