Gizemtari Cemrebslyn canım sayfadaki modellerden mi bana 90 dedi sana 70e yaptığını söyledim indirim için 😅
zepbjk LeylaEce Ben beğendim gayet güzel ne kadarsa o kadar yani ısrarla ben daha ucuzunu buldum diyenlere bakma aferin onlara biraz kâr etmişler bu seninkinin güzel olmadığı anlamına gelmiyor 😃
LeylaEce zepbjk hiç sorma bulsunlar ucuzunu yaptirsinlar ne diyeyim ben bunu beğendim yaptırdım verdiğim paradan da zerre pişman değilim 😊
Beyra0212 LeylaEce çok çok güzelll🥰🧿 güle güle kullanın umarım. Gösterişten uzak bir okadar da şık 🥰🥰
Busrazmc 4114eb istediğiniz modele göre fiyat verebilirim canım 😇 busraer.uzumcu Instagram hesabimdan ulaşabilirsiniz 😇
Cilliprenses LeylaEce güle güle kullanın bende makrome yaptırdım bşraz daha farklı tarakla tararsanız güzelliği ortaya çıkar güzel günlerde kullanın🙏
Busrazmc Gizemtari istediğiniz modele göre fiyat verebilirim. Busraer.uzumcu Instagram hesabimdan ulasabilirsiniz 😇
Cemrebslyn Gizemtari ben yaptıralı baya oldu ama dışarıdan çok çok uygun yapıyor ve kaliteli yapıyor güvenle alışveriş yapabilirsiniz.🥰
leylavci_ Bizim de teyzemiz eminönden malzemeleri alarak kendisi yaptı nasıl olmuş 😉https://imgyukle.com/i/u9szUp
minikmevaninannesi LeylaEce çok güzel olmuş güle güle kullanın 😍 buda bizim kapı süsümüz kendim yaptım 🤩