dilara92 Merhaba kızlar Bu durumu yaşayan var mu? 26.haftamdayım 1 haftaya yakındır eskisi kadar sert hissetmiyorum hareketlerini daha cok görsel olarak karnımda görüyorum hareketleri 🙄 Tetanoz aşısı oldum, alakası olabilir mi?
Unlukacar dilara92 canım onun aşı ile bi ilgisi yok o haftalarda normal 27 /28 haftadan sonra düzene giriyor
Ummuhan4934 dilara92 Bence psikolojik burda denk gelmişsindir aşı sonrası hissetmiyorum die sende de o olmuştur ben oldum ikisinide hiç öyle bir şey olmadı canım
Miniginannesiiii1111 dilara92 30a kadar düzene girmiyor canım hareketleri 30 dan sonra düzene giriyor rahat ol genede doktoruna danış benim 30 dan sonra düzene girdi 36+3uz şuan
dilara92 Ummuhan4934 ilk aşımı oldugum zaman cok okumuştum ama o zaman böyle bir durumla karşılaşmadım gayet normaldi :/
Unlukacar dilara92 şimdi hareket etmeye başlıyor ve büyüdükçe yeri daralıyor sonra dinleniyor uyuyor uyanıyor yoruluyor sen içini rahat tut aşı ile ilgili değil
Ummuhan4934 dilara92 Sonuçta bebeğinin sağlığı için yaptırdın Allah’ın izniyle birşey olmaz içini ferah tut🤲🌸
Asl90 O haftalarda 3 gün hareketini hissetmeyip her defasında panikliyordum ama şükür birşey olmadı yapısı öyleydi daha sonra düzene giriyor