ikizannesi172011 Seda8891 tamam canım tesekkür ederim denerim bende 😊 inşalalh hu sefer kesin anlar 😊
mrskorkut ikizannesi172011 içime nasıl da su serptin Allah kalbinden geçen duaları kabul eylesin inşallah güzel anne 🤲🏼🥰🥰♥️
ikizannesi172011 Gul32 Masallah canım Allah bağıslasın insallah 😊 biri göstermediği oldumu peki direk mi anladı doktorun canım bana biri göstermiyor çok merak ediyorum 😊
Zeynepahmett Gul32 maşallah canım erken öğrenmişsin ben 12+1 de gittim söylemedi doktorum erken dedi. Meraktan catlayacam. Tabii önemli olan sağlıklı zamanında dogmalari ama insan merak ediyor işte :) Allah gonlumdekini biliyor bir kız bir erkek çok güzel olur :)
Mutlubianne Merhaba ikiz anneleri hepinize sağlıkla evlatlarımızı kucağımıza almak diliyorum🙏🏼🙏🏼🙏🏼 Merak ettiğim bir şey var. Doktorunuz hangi Demir ilacı veya murltivitamin ilacını önerdi?
Gul32 Mutlubianne Ben dr degisikligi yaptim. Ilk doktorum decavit ve ferrum vermisti. Simdi yeni doktorumla decavite devam, ferrum yerine gyno ferro ya gecebiliriz dedi
Ella2 Merhaba bende çift yumurta ikİzlerine hamileyim 😇 biri 10+4 gösteriyor diğeri 9+5 🤗 şu an İçin folicus ve progestan fitil kullanıyorum 2 kilo almışım 🤦♀️
Semakcy Ella2 bunu nasıl belirttti siZe doktor benim doktorum hiç bisey demedi bi ay önce kalp atışlarını duyduk alltan muayene ile
Ella2 Semakcy Semakcy bende ilk gittiğimde Alttan bir kese görmüştü daha çok küçüktü 7. Haftamın sonunda tekrar gittiğimde kalp atışını duymak İçin ikiz gebelik olduğunu söylemişmiydim dedi tabi ben şok olmuştum hayır söylemediniz diye ikincisi sonradan döllenme ile olmuş aralarında 5 6 gün var demişti şimdi kontrollere gittiğimde hala 5 gün falan fark çıkar
2zannenurcan Hayırlı geceler ,benim ikinci gebeliğim çift yumurta ikizi 26+4. 3,5 yaşında da bi kızım var. İlk gebeliğim normal doğum, ikizleri normal doğumla doğum yapan var mı acaba?:)
Semakcy Ella2 ben şaşkınlıktan ne bisey sordum ne doktor söyledi sadece ikiz kalp atışı tamam sıkıntı olmaZsa bi ay sonra görüşürüz bu kadar