ozgegncl merhana kızlar ben 30 haftanın içindeyim bir haftadır yok yürüyemiyrm hemen nefesim daralıo kalbim atıo karnıma baskı yaşıyorum bunları yaşayam varmı bu haftada bebeğe etkisi varmı acaba
deletedmom29 ozgegncl bendede aynı sorun var 31+5 oldum bugün sağ bacağıma kramp giryo ve yatarken nefes darlığı çekiyorum boğulacak gibi oluyorum ve kalbim. De güm güm atıyo ama yatarken kalp ve nefes darlığı sorunu var yürürken yok
SecilNarin ozgegncl ben yaşıyorum. Gittim kalpte sorun yok ama yüksek derece de kansızlık çıktı ilaca başladım. Doktorunuza bi danışın isterseniz
Deryadeniz ozgegncl aynısı bende de oldu. Kardiyoloji mvp var ama önemli bir şey değil dedi. Aşırı kansızlık çıktı o da yapıyormuş. Venofer diye bir demir serumu takıldı. Şuan çok daha iyiyim. Doktorunuza başvurun mutlaka.
deletedmom29 ozgegncl hayır daha yeni bir haftadır falan yatarken heyecanlanır gibi kalp çarpıntım kontrolume az kaldı gidince sorayım
hande123 ozgegncl 34. Haftamdayım 30. Haftayı araar oldum nefes almak otururken bile zorlaştı sırt ağrısı arttı hamilelik gerçekten çok zormuş