Sevgili hamileler bende güzel kızıma kavuştum artık bir anne olarak sizlere de hayırlı doğumlar nasip olsun inşallah.
Hikayeme gelirsek 40 .haftamda doğum yaptım
O tarihe kadar normal doğum beklentisi içerindeydim ama nasip olmadı sezaryene döndük.son haftama kadar bebeğim yan yatıyordu hatta nerdeyse son 3 aydır aynı yerdeydi hep son ana kadar umutla bekledim doktorumda öyle ama bir o kadarda beklesek yinede olmazmış çünkü rahmin bir tarafı genişlemiş olduğu için bebek orada yer etmiş yapışmış kalmış.çok şükür sıkıntısız kavuştum kızıma 🙏🏻.inanın hiçbir önemi kalmıyor bu noktada hangi şekilde oluşu,olmayışı.son güne kadar hiçbir belirti yoktu hatta bu durumda olduğum için acaba benimki gelmeyecek mi diye sürekli merak halindeydim .o sabah hafif hafif sancılarla uyandım ama dayanabildiğim sonra kuaföre gittim o şekilde eve geldim kırmızımsı ara ara nişanım geldi sancılar devam ediyor bu arada sancı boyutu yükseldi ama ne bileyim o anda geçebileceğini düşündüm derken foşş bir su boşaldı kalktım üzerimi değiştirdim sonra yine yine derken ben artık doğumun geldiğini anladım😊ben epidural spinal kombine oldum gayet rahat ama sonrası için biraz ağrılı oluyor birazda ağrı eşiği denilen duruma bağlı ağrı olayı bende çok olmadı ama eğilip doğrulmada can yakıcı olabiliyor.gaz olayı maalesef sıkıntılı🤗bol bol ne varsa için bende durum lavman dedikleri anda fenaydı ☺️süt olayı biraz üzücü oldu ebeler çok güzel geldi sütün bebeğin emme gücü vs diye taburcu ettiler ama maalesef gelmemiş bu da kötü sonuçlara sebep oldu.
Depend olayı gerçekten efsane
Gecelik almak daha kullanımı kolay 3 adet olabilir
Birde fazla bişey almamak diyebilirim😘
Forumda hergün heyecanla doğum hikayeleri okurdum acaba kendimle alakalı ne bulabilirim diye sizlereede yardımcı olabilirsem ne mutlu bana aklıma gelenler şimdilik bu kadar sormak isterseniz seve seve cevaplarım 🥰
Gönlünüzden geçenlerin hayırlısıyla gerçek olmasını dilerim.