Merhaba kızlar sizinle canımı sıkmaya başlayan bir konu hakkında yardım almak istiyorum. Ben şu an 13+2 haftalık hamileyim. Ve son 2 aydır bulantı kusma koku hassasiyeti hat safhada. Eşim sigara kullanıyor. Benimle evlenmeden öncede kullanıyordu ve ben bunu biliyordum. Ona asla bunu bırak gibi bir şart koşmadım. Ama azaltmasını söyledim. Günde 1 paket sigara içiyordu. Ve bir senede sadece 2 tane azaltabildi bence beni başından savıyor. Ve ona asla bu süreçte baskı yapmadım belki düşünürde kendi yavaş yavaş bırakır diye. Ve benim bu bulantı sürecinde bile içmesini azaltmadı.kokusu beni mahvediyordu buna rağmen sürekli içti. O süreçtede ne kadar dile getirdiysemde dikkat ediyorum dedi ve başından savdı. Artık gerçekten bu durum canımı sıkıyor. Ve eşimi en son darlamaya başladım her gün kaç tane içiyorsun diye sormaya başladım. Bunu sormaktan ben de rahatsız oluyorum fakat bu duruma beni kendi getirdi. Artık açık açık söyledim sen benim dediklerimi dikkate almazsan araya büyük soğukluk girer dedim. İyi o da nasıl istiyorsan öyle yap dedi. Şimdi ben ne yapayım. Nasıl bir yol çizeyim. Eşimin ikna olması gerekiyor. Görüşlerinizi bekliyorum 😊