asiyenurg aksamdan beri bel ve kasık agrisiyla duruyordum az once ikidir tuvalete gidiyorum 2 dk arayla ve renksiz kokusuz tuvaletimi yaoiyorum su olabilir mi sizce
Melikedmrclrr asiyenurg aynı durum banada olmusdu bel ağrısıyla geldi tuvalete cıktım sonra hiç durmamaya başladı sürekli geliyor idrar gibi değil su normal ama durduramıyorsunuz yani öyle olursa doğum başlamıstır bende 38 + 3 de olmustu
Mucizemsinseenn asiyenurg benim sızıntı şeklinde gelmişti değişikti musneye gittiğimde öylesine söylemiştim günlük ped im çok doluuor diye öylesine test yaptı sonra da acil doğum 38+4 de 😂 meğerse suyum sızıyormus
Pcoslubiranne asiyenurg su gelmede oyle tuvalete yetiseyim durumu olmaz.Birden akip gidiyir cok farkli bir sey emin olun suyunuz gelse anlarsiniz.ama sizintilar olabilir.Gununuz gelmis zaten kontrole gidebilirsiniz.
asiyenurg Mucizemsinseenn iste bende gidiyorum yapiyorum 2 dksonra bidaha geliyomus gibi oldu bidaha gittim tekrar tekrar boyle oldu gelmesine firsat vermeden hemen kosuyorum biraz kaciyo o ayrida
asiyenurg Mucizemsinseenn ayy insallah dua edinde dogurayim artik 😂dayanamiyooommmm dayanamiyooommmm 😔
asiyenurg Pcoslubiranne sizinti olsa bile peki yinede o birden gelmesi olurmu doktora gittimde oda oyle dedi
beatrice00 asiyenurg sizma durumu da olabilir ama yine o da farkediliyormus yani akintidan farkli tutamadiginiz bisey gelmesi lazim