mom44 Ustbs kızım göstermedi ama doktor 11 haftalıkken yapısı kız gibi dedi 17 haftada gösterdi netleşti. Şimdi 2. Hamileyim 9 haftalık bakalım nolcak 😄
Huriyeolgn Ustbs 11+5 te öğrendim tahmını olarak 💙 ama 16. Haftayı beklıyoruz tekrar bakıcak doktorumuz
Ustbs Benimde ilk gebeligim cok heyecanliyim 9 haftalik suan 12.haftada gel bakalim dedi bilmiyorum gosterirmi kendini🙈
Snszasla Tatlianne_ 😂ay sorma valla eşimde onun dalgasını yapıyor herkesi bildin bizim kin de nasıl yanıldım diye 😂 terzi kendi söküğünü dikemezmiş demekki diyor ne güldüm ama varya 😀dedim nasıl oldu şok oldum 😂
Tatlianne_ Snszasla Hayırlısı olsun canım inşallah banada erkek demiştin 12 haftalığım doktora gittim bugün söylemedi cinsiyetini küçük daha dedi haftaya kendi doktoruma gidecem belki o söyler çok merak ediyorum bende🥰🥰
Snszasla Tatlianne_ sağlıkla gelsinler inşallah canım biz baya emindik kız olduğuna ama yanılmısız Fazla kaptırdık o düşünceye kendimizi ondan şok olduk 🐣
Tatlianne_ Snszasla tahmin edebiliyorum gerçekten aslında zor bı durum aylarca kız bebek hayalî kur sonra erkek olsun yeniden alışmak zaman alır. Sağlıklı olsunlarda 🥰
Feride_qurbanova Ustbs Ben Bu gun gittiim. 12-4 haftaligim. Doktor 20 haftaliginda Net goruneceyini soyledi. Bir tahminde bile Bulunmadi🙄