Seheru Kızlar kac gundur belim adet sancısı gibi cok fazla agriyor fakat kasiklarim ara ara agriyor cok sık değil bel ağrısı da doğumun habercisi olabilir mi
mom44 Seheru ben 1 hafta 10 gün çektim o ağrıyo doktora gittim nişan geldi meğer doum başlamıs o ağrılarda doğum ağrısıymıs 😂
Zaxra Seheru 30haftalik hamileyim nefesim kesilir gibi agriyor son 2gundur baslami s suan cok korktdum Allah yardm et erken dogum risk var bide 🤲🏻🥺🥺🥺
Seheru Eddaliko benim de belim ağrırdı ama bebekten dolayı verdiği agriyi biliyorum bu daha çok belimin alt kısmında sanci gibi vuruyor daha farklı bir agri
Seheru mom44 yaa benimde 1 hafta olacak neredeyse şüphelendim simdi cuma günü randevum var hayirlisi bakalım suan bile cok agriyor
mom44 Seheru valla canm ben daha evde beklicektim lekem gelince ama nolur nolmaz diye gitrim hemen aldılar su leke gelmeden gitmemiştim beneğimi takip ediyodum hep yinede sen bilirsin istersen git naslsa yarnmıs kontrolün yarın sorarsın doktora
Sevdaugur Seheru ben de aynı durumdayım hafif bel ağrım oluyor onun dışında hiçbir belirti yok ve 38+5 im ben de
SeydaK-70 Seheru benim de hareket ettiğimde kuyruk kemiği de çok ağrı oluyor. Kengim kalkıyor aniden. Yük arttığı için oluyor bel ağrısı. 38+1iz biz de. Eğer sırtından itibaren vurur vajinada da hissedersen doğum belirtisi diyebiliriz.