gizemonerr ciddi anlamda astım tedavisi gören biri olarak kendimi bildim bileli yüksek ağır tedavilere bile ağrı anlamında tepki vermedim ancak tetanoz aşısının ağrısı 1 haftadır yeni yeni azalmaya başladı ve ilk gece kolumdan boynuma yayılan bir ağrı ile hiç uyuyamadım. Ağrı eşiğim yüksek, buna çok eminim, beni bile bu kadar zorladıysa eğer herkesi zorlayabilir. Her bünyenin kas yağ oranı farklıdır lütfen burda kimseyi kendinizle kıyaslamayın. Benim sol kol kaslarım zaten çok güçsüzdür, bu yüzden ilaç kolumda bir türlü dağılmadı. Sizin ki ağrımadı diye herkesin böyle olacak diye bişey yok. Burası Naz yapma yere değil zaten, olmayan bir ağrıyı abart abarta kim neden anlatsın ki. Bence sizde, hiç ağrımıyor hafif bir sızı diyerek bu süreci ağrılı geçirecek hamilelerin aklında acaba benim ki neden bu kadar ağrıyor şeklinde soru işareti bırakmayın. Dediğim gibi, her bünyenin kas yağ oranı farklıdır. Her doğum kendine özel olduğu gibi, her vücut anatomisi de kendine özeldir. Bu durumda kimseye abartmayın kızlar ne ağrısı gözüyle bakamayız.
-