Alp123 Arkadaşlar bebeğim 35 haftalık olarak yarın sezeryan ile dünyaya gelecek bi süre küvezde kalıcak. Anne baba olarak kübra için bizden istenen şeyler neler olabilir bilgisi olan var mı ona göre temkinli gideceğim. Bez ıslak mendil yada biberon gibi şeyler istiyorlar mı
Matilda Alp123 bilmiyorum ama postun yukarda kalsın diye yazdım . İnşallah herşey güzel geçer sizin için
My2605 Alp123 Benim ikizlerim 32 haftada doğdu 17 gün kaldılar son hafta zıbın istediler prematüre çok zor bulduk. h&m 0-1 aylıklar kullanım için ideal çok büyük paralar vermeye gerek yok onun dışında bez, ıslak mendil vs tüm ihtiyaçları küvozde karşılandı
Sarearslantas Alp123 Hayirlisi olsun insallah sagvsalim kavus bebegine bazı hastaneler istiyor bazıları istemiyor abimin 3cuz bebekleri oldu bebekler hastaneden çıkıncaya kadar bez-mendil-alez- bunları istediler Benim kızım da kaldı 3 ay bizden hiç bişey istemediler Hastane isterse zaten liste veriyor şunları alıp gelin diye doğum olacak hastaneyle konuşup ona göre alırsınız gerekirse herşeyi sizin için daha kolay olur Allah yardımcın olsun inşallah bir an önce çıkar kuvezden
Deletedmom314 Biberon, ıslak mendil, bez, emzik, mama(hemşirelere sorun ona göre alın bazı hastanelerde özellikle istedikleri mama olabiliyor)
Alp123 My2605 evet şimdi her yeri gezdim prematüre bebel için bulamadım hiç bişey hep 1-3 aylık bulabildim onlarda büyük