ElifNI 8+4 deyim yeni taşındık gardırobumuzu eşimle beraber yerini değiştirdik bende ona yardım ettim iterken vs o an hiç aklımıza gelmedi bir şey olacağı. Şimdi içim içim yiyor bir şey olmuş mudur eşya itmek çekmek zarar verir mi
Matilda ElifNI eğer düşük tehliken yoksa birşey olmaz. Çünkü bende 3. Çocuğuma hamileyim diğerleri de küçük ee malum eşim de çalışıyor çok ağır iş yapmamakla birlikte evde neler yapıyorum
Mineust ElifNI kuzum bünyeden bünyeye değişir bu bence. Bazılarında hiç sorun olmazken bazılarında ayakta durmak bile risk oluyo. Bence sen içini ferah tut iyi düşün ama biraz dikkatli ol en azndan bikaç gün takip et kendini. Kasılma kanama vesaire
Cicilibicili ElifNI canım olmuş artık daha da stres olup üzülme. Ama bu haftalarda dikkat etmelisin. Bu tarz itme,çekme, yukarıya uzanma gibi zorlayıcı hareketlerde bulunma. 💕
Mapleleaf ElifNI bence hala erken bir daha aklinizda bulunsun riskli olabilir herkesin hamileligi farkli
ElifNI Tehlikem yoktu çok şükür bundan sonrada olmaz inşallah😔 Biraz araştırdım her yerde ağır iş yapmayın vs yazıyo onları okudukça dahada tedirgin oldum
Nrykml ElifNI canım korkma hiç bisey olmaz karnımız çok katmandan oluşuyor ve kesesinin içinde korunuyor bebek 🤗🤗
Gokmer Yine de dikkat edin. Doktorum bana o haftalardayken uzanmalı, itmeli, çekmeli şeyler yapmayın demişti. Zaten yapınca da karnımda gerilme ve ağrı hissi oluyordu
ElifNI Çok teşekkür ederim cevaplarınız için inşallah bir şey olmaz bi kaç gün yatıp dinlenmeyi düşünüyorum 3 gün sonra kontrolüm var zaten
Aloneanqel ElifNI canım dikkat et kendine. Düşük tehliken yoksa birşey olmamıştır Allah korusun🤲🏻 Bende haftaya cumartesi taşınıyorum ,15 haftalığız. Annemle kayınvalidemi çağırdım yardıma. Eşyaları zaten taşıyıcı adamlar halledecek. Sende birilerini çağır birdaha kendin yapma böyle şeyleri 😘😘
Sancar İlk cocukta dikkat edıoruz ıtmiyoruz cekmıoruz. Ama ikinci cocukta.hele ilk Cocuk küçükse taşıosun kucagına alıyosun uyuyo yerıne yatırıosun. Wc ye kaldır banyoya kaldır. İster istemez ilk cocukta dikkat ettıgın gıbı ıkıncı cocuga dıkkat edemıosun. Bişi olmamıstır ınsallah. Ama demek ıstedıgım bebege zarar vermek okadar basıt Değil. İçini rahat tut
EB1661 ElifNI bişey olmamıştır Allahın izniyle ama sen anlarsın zaten ağrından kramp girmesinden yada lekenlemeden falan onlar yoksa boşuna canını sıkma canım
Yaseminsefa ElifNI ilk gebeliğin mi yapmasan böyle şeyler daha iyi hamilelikte vücudunun ne kadar güçlü olduğunu bilmiyorsun ilk 3 ay çok dikkatli olmalısın