Balyanakmom Güzel anneler dün iki kez bugünde ard arda dört kez pıt pıt bişey hissettim bebeğimi ilk kez hissetmiş olabilir miyim 😊
nilsmother Balyanakmom kaç haftalıksın canım bnde hissediyorum bişeyler hatta inat ediyorum bebek die ama bilemiyorum tabii😅🤩
Balyanakmom nilsmother 15+1 canım sen kaç haftalıksın yani bende öyle düşündüm çünkü ilk zamanlar olan damar atması gibi şeylerden farklıydı 😊😊
Livanur_65 Balyanakmom erken daha ılkte öyle atar 18 haftalıkken ilk hareketini hissettim ama çok kilolu değilim balık gibi süzülüyor
Cicilibicili Balyanakmom evettt harika bi duygu🥰 Bu haftalarda hissedenler oluyo. Benim de 16. Haftada minik minik hissettirmişti. 18 de emin oldum bariz pıt pıt yapıyodu ☺️
nilsmother Balyanakmom bnde 13+5 im daha ama normal bagırsak hareketi seyirmesi gibi olmuyor o hissettiklerim kayma gibi oluyo🤩🥰
sdkince Bende ilk 16. Haftada hissetmiştim hatta inanamadım ama gerçekti doktoruma sordum olabilir dedi birde zayıf olan anneler daha erken hissediyormus şimdi 21.haftadayim maşallah artık net hissediyorum 🥰