egemomm Tüp bebek yaptırdım 11 günü 74 cktı 2 gun sonra yani bugun 13 gunu transferm tekrar yaptırdım 107 cktı doktor sabret dedi ama benm gibi olan varmı cok korkuyorum iki katı artmadıgı icin böyle yavas artan varmı tüp bebekte
civcivimmm egemomm aynı saatlerde mi yaptırdın herzaman tamamen iki kat artçak diyede bişey yok artmış olmasıda önemli
Serifeisitmir egemomm sakin ol canım ağlama %60 artması yeterli birde erken yapmamışsınız test sabret dua et bol bol
Anneolmayahasret egemomm evet biraz az yukselmis ama biraz sabredin uc gun sonra tekrar kan verin insallah guzelce artar
Sammer egemomm İçini ferah tut ve dua et canım yüzde 60 artması gerekli bende tüp bebekle hamile kaldım doktorum öyle demişti 🤲🏼
egemomm civcivimmm evet aynı saatlerde yaptırdım cok korkuyorum suan aglıyorum sürekli cok morelim bozuldu
civcivimmm egemomm moralinizi bozmayın moral en büyük etken zaten %60 artsa yeterli önemli olan sonraki dünlerdeki artış
egemomm Serifeisitmir sürekli sabah akşam dua ediyorum sadece merak ediyorum benim gibi böyle yasayan varmıdır ? İki kat artıcak diye kendimi odakladım sonucu öglen gördügümden beri kötüyüm korkuyorum
Anneolmayahasret egemomm suan aglama canim degerin artmis bebegin seninle demektir onuda uzme 🌸 insallah artar dua et bol bol stres yapma
egemomm Anneolmayahasret amin inşallah allah istiyen herkese nasip etsin kimsenn emeklerini boşa cıkarmasın
Anneolmayahasret egemomm amiin insallah 🤲bende senin gectigin yollardan gectim cok iyi anliyorum oyuzden stresini uzuntunu 🌿 ama sbir canm sadece sabır😊 elbet bizde anne olucaz 🤲🤲🌸
BegumIscanTunc egemomm canım benim tüp bebek değil normal yolla olan gebelik şuan benimde değerim yavaş arttı 1286 iiken 1818 oldu doktor ya dış gebelik dedi yasa kimyasal dedi ama biz keseyi gördük bugün kese boyutu 4.4 mm di 5+1 olarak görünüyor ultrasonda 2 gün sonra tekrar kontrole gidicem kan vericem
BegumIscanTunc egemomm inşallah canım benim rabbimden tek dileğim sağlıkla kucaklarımıza alırız inşallah 🤲🏻🤲🏻🤲🏻
egemomm Dtsrf inşallah hep dua ediyorum sabah aksam allahım verilen emekleri boşa cıkarmasın İstiyen kimsenin kucagını boş bırakmasın tüp bebek süreci zor bi süreç cünkü
Dtsrf egemomm evet çok zor hem hormonlar hem iğneler ilaçlar yıpratıyor gerçekten allahım sabırlar versin mükafatını verir inşallah rabbim dileyen herkese nasip etsin