Mmmerve123 Kızlar çatlaklarınız kaçıncı haftada oluştu? Hiç çatlağı olmadan doğum yapan var mı? Bne 27+3 üm hatta ultrasona göre 28+3 henüz çatlağım yok iç karnım geniş acaba oluşmaz mı
TugceBahadir Mmmerve123 benim iç karnımda geniş 38. Haftadayım normallere göre küçük ama onunla çatlağın hiç alakası yok deri yapısı ve genetik faktörlerle alakalı lierac kullanmama rağmen 24. Haftada başladı çatlamaya inş sizde olmaz
asiltosumm35 Mmmerve123 canim 22. Haftamdayim bu zamana kadar hic olmadi ama su anda cok az goguslerimin alt tarafinda catlama oldu. Krem suruo onlemeye caliscam ama ne kadar fayda eder bilemedim 🤦🏻♀️
Gzmsydr Mmmerve123 valla benimde iç karnım geniştir diye düşünürken 36haftada karnımın altı çatladı kremde kullanmıştım ama bi işe yaramadı bende .s
Serife-09-00 Mmmerve123 kremleri ya da yağları kullanmak gerekiyor bol su içmek gerekiyor ama genetik olduğu için çatlayacaksa her türlü çatlıyor. Çok takılmamak lazım sonuçta yavrularımızdan bizde kalan hatıra izler onlar 😊
Mervessarikaya Kullandığınız bir krem var mı peki. Farmasinin biberli balsamı var fazla mentollü acaba herhangi bir zararı olur mu
minikcasper 2kizanasi kullanılması lazım çok çatlıcakken az çatlanıyo yaplar kremler sayesinde ve doğumdan sonra da bi süre devam edilmesi gerekiyomuş.