Bugün karın ağrısı şikayetiyle aile hekimine gittim arada kasılmaların oluyor agrım sıklasiyor deyimce idrarda da enfeksiyon çıkınca beni kadın doğuma sevk etti belgeyle. 33 haftalık hamileyim bu arada. Gittim acilden giriş yaptım birşeyler sordular damar yolu açıp dogumhaneye gönderdiler. Doğumhane de doktor ultrasonla muayene etti sonra alttan muayene etti en son nst ye aldı sonra çıkınca bebegin biraz iri gelişimi 2 hafta önde görünüyor biraz da açılman var takibine devam edeceğiz dedi gönderdi. Ben sonradan öğrendim ben doğumhanedeyken gorumcem dışarı da bekliyordu ona açılması var bebeği de biraz iri sezeryan ihtimali var demişler eve geldim yeni doğum yapan diğer gorumcem böyle giderse 36 da muayeneye gittiğimde yine gelişimi böyle 2 hafta ileride olursa sezeryan ihtimali var dedilerde ve kilosu yine ileride olursa yatırıp alabilirler dedi küçük Gorumceme öyle yapmışlar daha 35 olmadan bebeği sezeryanla alacaklarmış o istememiş. Onlar öyle deyince çok korktum kendimi gerçekten doğuma hazır hissetmiyorum çok kötüyüm şu an. Benzer bir durum yaşayan bana birşey diyebilecek olan var mı?