Bsrakrs İnsanın evladına isim koyması nekadar meşakkatli bir işmiş, begendiğim isimlerin anlamı güzel değil. Kızım olucak nasipse🌸 sizin önerileriniz varmıdır:)
Snglklc Bsrakrs bencede çok zor ama bi şekilde bişey vesile oluyor içinize siniyor isim ya😊benim kızımın adı burçak olacak eşimin adı burak adları uyumlu olsun dedim🥰 Ama ilkim,hayal,hayat,tutku, mısra,derin,deren ,nehir ilk düşündüğüm isimlerdi
Senemsiii Bsrakrs sorma hiç bir isim içime sinmedi yakıstıramıyorum yavruma 😊 en son “Minel Hüma”❤️ da karar kıldık
Njlaus Bsrakrs kızım olsaydı Zeynep yada İnci koyardim ama oglum olucak ve isim bulamiyoruz😄 Sağlıkla gelsinler insaallah💜
Oznurkc Bsrakrs günlerce düşündüm ama bulmakta bende çok zorlanmıştım. Hayırlısıyla kızıma inşallah Nare Derin koyucam. Popüler olan isim çok . Esila, Elisa,Umay,Mila, Mina ,Liya, Lina , Duru , Asel, Ahsen, Derin , Deren ☺️☺️
Bebeginannesi Kızım olsaydı mahinur yada mihrimah istiyordum mahi ay demek mahinurun anlamida ayın nuru demek mihrimah da ay ve güneş demekmiş çok begeniyordum bu iki ismi ❣
Senemsiii maggie 3 farklı anlam cıkıyor. 3 ününde net olmadıgı yazıyor. Hayırlısı bakalım nasipte ne varsa o.
Sahra1234 Mila ,almila,Ayla,Beren,derin ,Bilge,Ada, Gözde, Ela, aklıma bu kadar geldi şuan güzel isim olarak ☺️