Merimex Ne yesem çıkarıyorum midemde tutamıyorum . Bulantı kusma ne iyi gelir yardım lütfen zor durumdayım .
3506 Merimex Doktorunuz bulantı hapı yazabilir ancak içmek istemiyorsanız muz, patates haşlamadık, beyaz leblebi yemeyi deneyebilirsiniz.. Hamileliğin ilk üç ayı genelde bulantı ve kusma şikayeti ne yaparsanız yapın hafiflese de tam olarak geçmiyor.. 🤲🏻🧿
Busra010101 Merimex haslanmis patates yogurtlu makarna tuzlu leblebi cubuk kraker limon hepsini dene🤭ama bende sonuc vermemisti 16 haftama kadar kustum kilo verdim su bile icemiyordum en sonunda serumda cozum buldum iki gune bi hastahaneye gidip serum taktiriyordum eve gelip biseler yiyordum o beni iki gun idare ediyordu oyle oyle atlattim simdi 21 haftaligiz cok sukur darisi sana olur insAllah sabretmen lazim geciyor en azindan bi muddet sonra
Sen1meleksin Merimex doktoruna prilam dr yazdır ben onla atlattım aynı senin gibi cok bulantım oldu çizi kraker tuzlu ayran süt salatalık hepsini denedim ama az bi süre tuttu sonra devam etti hala prilam kullanıyorum 13+1 iz devam ediyor akşamları yiyemiyorum bi an önce gecer inşaaallah hepimizin
Merimex Busra010101 bütün yemeklerden iğreniyorum şuan hiç birşey yiyesim gelmiyo hepsi midemi bulandırıyo☹️