Kubravci Pandemi surecinde oldugumuz icin ozellikle sormak istiyorum. Nasil oldu nasil vuruldunuz nerden vuruldunuz igneyi nerden aldiniz hastane de hic yattiniz mi bilgi lutfen 😔
Enzelm Kubravci dün oldum 16. Haftamdayım lekelenme şeklinde hafif kanamam olduğu için 28. Haftayı beklemeden 72 saat içerisinde olmam gerekiyordu oldum. İlaç sipariş üzerine çevre ilden geldi.
962552- Kubravci bu arada devlet hastanesinde vurulmuşsun iğneyi falan kendileri veriyor 5 dk sürmedi yatma gibi bir durum yok
Nslhnakn Kubravci eşimle bizimde kan uyuşmazlığımız vardı 28. Haftada indirekt coombs kan testi yapmaya başladı doktorum her ay düzenli kan veriyordum sonuçlar hep negatif çıktığı için uyuşmazlık iğnesi olmadım
962552- Şuan 38 haftalığım ama 28 de vuruldum bende kalçadan yapıyorlar biraz büyük iğnesi var Vururken agrısı hissettim ama sonrasında hiç agrım olmadı bu arada ilk hamileliğim
962552- Kubravci yani başka bi sıkıntınız yoksa neden yatış verilsin ki onu anlamadım ben sadece iğneden önce kan alınıyo onun sonucuna göre iğne yapılıyo