Deletedmom05 Kızlar ben emzik ve biberon 🍼 olarak avent marka istiyorum. Eşim medikalci wee baby’nin daha iyi olduğunu savunuyor🙄 siz ne düşünüyorsunuz
Kdrfts Deletedmom05 wee nin antikolik biberonu guzelmis canim dr brown da anti kolik aventin emzikleri de anne memesine benzedigi icin bebekler severek emiyormus ben hepsinden aldim nedenini bilmiyorum belki hic gerek olmayacak ama aldim iste bi heves 😂
Beyza12344 Deletedmom05 ben avent aldım eczacı anne göğsüne en yakın markanın avent olduğunu söyledi ama her ihtimale Karsi 1 de wee aldım wee yi avent i tutmazsa kullanacağım
Bilgenur Deletedmom05 avent veya Dr brown kesinlikle araştırın en çok ikisini durasınız tabi bütçeniz varsa wee babay bebedor gibi markalar daha ucuz yollu olandır
Deletedmom05 Kdrfts Aslında iyi yapmışsın canım bi iki marka almak en doğru seçim. Hangisini severse artık
KbraBerker 🙄 bencede avent yani kızım 2 buçuk yaşında hala avent emzik biberon kullanıyorum kaçıncı biberonu sayamadım kırıp almakdan bi hal olduk ama wee falan asla düşünmedim diğer markalar bebek çekmesede akıtıyor avetn anne gögsü gibi çektikçe gelio
Deletedmom05 KbraBerker Kesinlikle cnm 👍🏻 Aventi çok araştırdım ve herkesten duyunca başka markaları araştırmayı düşünmedim bile..
Bilgenur Deletedmom05 bence hepsinden alma farklı farklı gereksiz lütfen yanlış anlamayın ilk olarak avent deneyin daha sonra tutmazsa alın
KbraBerker Deletedmom05 dr browns a da ii diorlar ama ilk kzımda aventi bile zor buluyorduk onu bulamamıştm gaz için o da güzelmiş ondan kullananlar varsa çevrenizde onuda sorun derim yani ya avent ya de browns