Btl1816 Erkek bebek bekleyenler ya da beklemeyenler isim önerisi olan var mı hem modern olsun hem anlamlı hem de Dini açıdan güzel olsun istiyoruz 🙈
Aysehatun Btl1816 bizim cinsiyetimiz belli değil bu hafta öğrenecekmiyiz bakalım sen kaç haftalıksın biz eşimle oğlumuz olursa inşallah Yusuf Emiri çok beğeniyoruz dini açıdanda yusuf zaten çok güzel 🐣😇❤
Aysehatun Btl1816 maşallah Aynen yusuf çok güzel bi isim emirde benim etrafımda kimsede yok öyle düşündük bakalım 😇
Aysehatun Btl1816 14.haftaya dün girdik cuma günü kontrolümüz var bakalım önce sağlık sonra cinsiyetini çok merak ediyoruz tabi
Aysenaz Btl1816 valla cnm insanın aklı duruyor sanki benimde bakarken aklımda çok isim vardı şimdi isim bulamiyoruz
Cansummm Btl1816 benim de oğlum olacak Allah’ın izniyle Çınar düşünüyorduk ilk zamanlar ama artık Arden ismine karar verdik anlamı da Allah’ın tarlası bolluk bereket ve adalet prensi demek anlamı da çok hoşumuza gitti ve kısmetse Arden olacak oğluşumuzun adı👶🏻
MusabEgeAltkan Hasan Efe, Musab Ege, Bera Emre, ve son oğluma Taha Enes koymayı düşünüyorum rabbim nasip ederse