Kalbim3 DilaYusfff kalp atışları 7. Haftada tam belli olur düşüncesiyle 7. Haftada gittim kalp atsıları çıkmıstı hersey yolundaydı çok sükür ondan öncesi gitmedim evde test yapmıstım 7.haftamı bekledim
Mehtapakgl DilaYusfff ben diğer gün hemen gittim canım. Kese falan gözükmesi. Sadece rahmin kalınlaştığını görmüştü. 3 gün sonra gittiğimde tekrardan çağırmıştı çünkü minik kese gözüktü.
durununannesii DilaYusfff hastaneye gittiğimde bebeğim 7 haftalık olmuştu çok şükür kalp atışlarınıda duymuştum 🥰
Canimannem DilaYusfff Adet gectikten 1 gun sonra kanda baktim 300du. 2 gun ara ile baktim. 4000 i geçtiğinde gittim. Kese gorundu, 1 hafta sonra da kalp atisina bakmaya gittim. 5 ve 6. Haftalarda gittim.yani 😊
Seymaaygzz 5 haftalıkken öğrenmiştim 7 haftada kalp atışını duymaya 8 yada 9 da kesede bebeğimi görmüştüm ve her gittiğimde kan vermiştim değerlerim güzel artıyor mu eiye sonra aylık gidiyosun zaten.
DilaYusfff Seymaaygzz allah hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin canım beb korkuyorum 2 tane düşüğüm var şuan programa göre 4 haftalık ama eylüle kadar gitmeyi düşünmüyorum korkuyorum
DilaYusfff Kalbim3 çok şükür canım işte bende o sıralar girmeyi istiyorum çünkü korkuyorum2 düşüğüm olduğu icin
DilaYusfff Mehtapakgl iste canım öylede çok yıpratıcı oluyor her gittiğinde bir hafta sonra gel şu bu insan çok strese giriyor benim 2 düşüğüm olduğu icin erken girmek istemiyorum korkuyorum eylülde gitmeyi düşünüyorum
DilaYusfff durununannesii çok şükür canım benim de düşüncem o yöndeçünkü erken gidince süreç çok uzuyor eylül gibi gitmeyi düşünüyorum allahtan birşey çıkmazsa
Seymaaygzz DilaYusfff Amin inşallah Rabbim herkesin kucağına almayı nasip etsin sağlıkla canm. Korkma güzel düşün güzel olsun insallah
DilaYusfff Mehtapakgl yok canım erken gitmek yazacaktım yanlış oldu benim 2 düşüğüm var öncedenhep erken gittim öğrenir öğrenmez hep birşey oldu korkuyorum artık geç gitmek istiyorum o yüzden
Mehtapakgl DilaYusfff sen bilirsin kuzum kalbini dinle. Nasıl içine sınıyorsa. Zordur senin için 2 kayıptan sonra
DilaYusfff Seymaaygzz amin canım inşallah en mantiklisi aksi birşey olmadığı sürece 7 haftayı beklemek şuan uygulamaya göre 4+1
Huriyeolgn DilaYusfff ben öğrendiğim gibi kan tahlılı vermek ıcın gıtmıstım canım kese falan yoktu rahım duvarı kalınlasmaya baslamıs demıstı doktor 😅
honeybooble DilaYusfff 4. Haftamda öğrendim 5. Haftama girmeden keseye baktırmaya gitmiştim, şimdi düşününce biraz acele etmişim 🙈
DilaYusfff honeybooble bende 7 haftaya kadar beklemeyi düşünüyorum işte artık hayirli sağlıklıysa zaten kalp atışını duyarım
DilaYusfff Mihrimah41 ben 7 haftayı beklemeyi düşünüyorum çünkü çok stresli benim 2 kaybim olduğu icin