Hayatla Şimdi geldik Hastaneden eve, 39+4 kontrol etti herşey iyi 6cm açıklık var nasıl oluyor hala anlamıyorum 😩 Cuma’ya kadar gelmesse yatışım yapılıyor Suni sanci verilicek. Dua edin kızlar Allah hepimizin yardımcısı olsun ❤️
Reyyan34 Hayatla Allah Allah ne tuhaf sancısız mı açıldı 6cm benim6cm olana kadr canım çıkmıştı 😅suyunuz gelmediği için bekliyolar sanırım 🤷
ecembugra53 Hayatla canım kendi sancın gelir diye suan bekletiyorlar gelmezse gelmezse suni verip hızlandıracaklar doğumu korkma sen bol bol hareket yap hırma ye eğil kalk sıcak duş al açılma artsın sancın gelsin
Ebru-isil Hayatla inşallah gelir canım suni sancısız.Benim 7 cm di gittiğimde hastaneye senin nasıl olmadı daha sancın mı yokkki ?
Hayatla ecembugra53 herşeyi yapıyorum yok 🤷🏼♀️ İşte cuma günü suni sancı verilicek bakalım hayırlısı inşAllah ❤️
baby3_ GonulKarsli ağrı eşiği herkesin farklıdır bence kimsenin dediğine bakmayın bazıları ağrısız der bazıları ölüyordum doğurdum der
Hayatla GonulKarsli kızımı doğurdum 3saat sancı çektim 😩 ama onu kucağıma alınca herşeyi unuttum.. Şimdi oğlumu bekliyoruz bunda ne yaşıcam çok korkuyorum😩
Ebru-isil Hayatla benim de sabaha karşı olmuştu sancı ama ben gaz sancısı mı karın ağrısı mı bilmediğimden öncesinde de gaz ve adet sancısı çektiğimden onla karıştırdım sancı süresi falan tutmamıştım sürekli büyük WC ye gidip duruyordum.kimisinde mide bulantısı oluyormuş kiminde isal belki oralardan bi belirti verir.
rabiabzdmr 6 cm olupta nasıl eve gönderdiler anlamadım valla normalde 8cmde doğumhaneye alıp ıkındırıp 10 cm olmasını sağlıyorlar yada suyu patlatıp süreci hızlandırıyorlar zaten su patladığı zaman daha çabuk açılma oluyormuş. Yani şuan sizin 8 cm olsa bebek kanala girse doğum başlasa hastaneye gidene nasıl yapacaksınız çok ilginç gerçekten ya ıkınmanız gelse ne bileyim suyunuz gelse bir anda 10 cm olsa açıklığınız ıkınmadan nasıl duracaksanız bebek oksijensiz kalsa Allah korusun valla şaşırdım doğrusu normalde her hikayeyi okuduğumda en fazla 4 cmle yatış yapanı duydum yani onun üstü yok ben kendim bile gerçi benim suyum gelmişti 1 cm açıklık vardı doktor hemen yatırdı suni taktı 2 saatte 10cm oldu. Bence riske atmayın kendinizi ya gece yada sabahtan kalkın gidin 6 cm vallahi şok oldum linç etmek için demiyorum sakın yanlış anlamayın ama baya şaşırdım sizi eve göndermelerine
bbhhrr5289 rabiabzdmr katiliyorum bende bunlari yazicaktim ama korkutmus olurum belki diye yazmadim ama cok saskinim 6 cm aciklikla eve gonderilmesine
Hayatla rabiabzdmr haklısınız canım bende hayret ediyorum ama kendi sancımı bekliyormuş doktor daha yeni bekliyorsak? Yarın sabah yatıyorum zaten hastaneye bakalım bugün son gün😩
rabiabzdmr Hayatla doktor galiba yolda falan doğurmanızı istedi heralde gerçekten çok şaşırdım hakkınızda hayırlısı ama dediğim gibi yatırsalar suyunuzu patlatıp az bişey de suni verseler belki ona bile gerek kalmaz 1 saatte doğurursunuz. Sağlıcakla alırsınız inşallah bebişinizi bir avazda Rabbim yardımcınız olsun😍
Busekrkmz Hayatla benim de 39+4 az önce kontrolden geldim ne açıklığım var ne ağrım. Dün nişanım geldi ona rağmen yok gelmiyor. Pazartesi günü çağırdı gel gün verelim suni sancıyla başlatıcaz dedi hafta sonuna kadar gelmezse. Gerçekten gelmek bilmiyor bu ağustos çocukları 🤦🤦