Neslicos Melek-kaim-15 dogan var o kiloyla normal ama belki sen minyonsundur veya catin dardir .bosver ya sezeryan daha guvenli diyolar ztn
Gulseren01 Neslicos bence o haftaya göre normal benimkisi de 900 dü o hafta da 26 ve 27 haftaya uyumlu dedi
Sewal35 Melek-kaim-15 aynen ben 40 haftamdayım şekerimde de yok 4200gr olmuş normal yapamıyorum kanala girmedi sezeryan olucam yarın mecbur
Melek-kaim-15 Sewal35 ya Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah sana sifa versin bir an önce iyileş canım 😍
Gulseren01 Neslicos suan ben 28 haftadayım ama bana 30 hafta da gel dedi daha gitmedim yani bilmiyorum kilosunu
Lalammm Neslicos kim soyledi bir kilo olmasi gerekdigini dr mu ? Her bebegin gelisimi ve kilosy ayni olmaz ne yersek yiyelim bebegin belli bir kapasitesi varmis bn o kdr ypgurt sut kasar yunurta ceviz muz yiyrm bbmde 880 gramdi 26 da bnce yemekle fln alakali deil bu durum onemli olan saglikli ve gelisiyor olmasi
Hia7 Neslicos benimde 26+3 de 880 gramdı doktor gayet iyi hiç bi sıkıntı yok dedi bende araştırdım zaten olması gereken rakamlar sizinde öyle
beatrice00 Neslicos her bebegin gelisimi farkli oluyor sizin takip etmeniz gereken kilo artisinin ne kadar oldugu o duzenli ise azalmiyorsa, durmamissa hic korkulacak bisey yok daha erken haftanız
Lalammm Neslicos cnm tabloya gore en dusuk 760 gram pluyor o haftada kafana takma bnde oncr takiodum smdi takmiyrm onemlo olan ilerlermesi aranin fazla olmamasi saglikla gelsnler insallah
beatrice00 Neslicos kiloda azalma olmuyor canim iste ölçümde hata oluyor bizzat yeni yasadım bunu cunku 😁 bak beslenmene dikkat et bi sonraki kontrolde iyi cikacak bosuna stres yapma eger doppler i iyiyse ona da doktorun bakar zaten
Neslicos Lalammm tamam canim tesekkurler smdi bol bol et yemeye basladim et pek yemiyodum canim istemiyodu 1 ay sonra ins duzelir
beatrice00 Neslicos bir de kilo almasini istiyorsan kaşar muz ceviz avakado et sut yumurta bunları duzenli tuketmelisin . Bem et hic yemiyordum sirf bu yuzden et yiyorum mesela
Bcsahat Neslicos laktozsuz süt içiyorum ben yanında da muz ilk uyandığımda, muz ve süt sağlıklı kilo aldırıyor bebeğe diye okumuştum 🥰
Zeyyno_ Neslicos yumurta, Peynir, yoğurt, ceviz kuruyemişler, muz, kaşar peyniri, et, mercimek çorbası, mercimek köftesi, bulgur pilavı özellikle kahvaltıya ağırlık ver derim