babymrv evet canım benim ikinci bebeğim ilkinde yatak odası mobilya düzmüştüm beşik falan ama hiç kullanamadık beşiğe koy kaldır odasında git gel ben zorlandım bebeğimle yatmaya basladım beşiği verdik gitti sonunda şimdi ikinci bebek bu ürün çok hoşuma gitti yatağın yanına koymalık tam beşik olarak 6 aya kadar idare ediyor gece gündüz uykusu için o da benim için yeterli 3-4 aydan sonra yavastan oturmaya başlıyorlar aynı bebej arabası gibi bebeğin içinde yatar pozisyondan oturma pozisyonuna geçebiliyor yani puset gibi ya da sallanan sandalye gibi kullanabiliyorsun gün içinde mis gibi hem hafif evin heryerine taşıyorsun sen mutfaktayken de yanında olabiliyor hatta üstüne otururken ek gıdaya geç önündeki oyuncak aparatına farklı oyuncaklar takılabilir diş kaşıyıcı vs sonra oturma pozisyonunda uyuyakaldı beşiğe taşıma derdi yok aynı şekilde hemen yatar pozisyon alabiliyor ben çok beğendim inşallah rabbim sağlıkla kullanmayı nasip etsin 💓💓💓uzun uzun yazdım reklam yapar gibi oldu ama 😅 ben bunları tecrübe ederek aldım bu ürünü hem beşik hem de puset görevi görcek benim için araba için pusetimiz var ama onu eve sokmamış olucam bu sayede bu evdeki temiz kalıcak