Prensesim2018 Anne12-3 ben kizimdada simdikindede cok guzellestim sonuc kiziim baba kopyasi oglumda heralde baba lopyasi olacak
Tontinimontin Deletedmom417 evet devlet öyle yapıyormuş diye duydum olsun sağlıklı olsun da yeterlidir🥰
Deletedmom417 Tontinimontin evet insalalh 🤲 önemli olan bebeklerimizin sağlığı evet korkuyorum normal doğumdan ama yapıcam inşallah yapmalıyım 💪😅🙈
Tontinimontin Deletedmom417 ay valla korkmuyorum nedense bi de bende vajinusmus vardı ona rağmen Allahım bir avazda kurtarmayı nasip etsin inşallah 🙏🥰
Mhtpsahn_53300 bende bulantılardan sebep hiç bakım falan yapamadım siwilce doldu yüzüm çok çirkinleşmiş gibi hissediyorum 😣
Nesibee42 Anne12-3 ben erkek annesiyim ama çok duydum kız bebeği olan çirkinleşir derler canım benim 🥰
Tontinimontin Deletedmom417 57 ama 56 kalacak birazdan 32 ye giricez birazdan ama bakalım 40 ta mı gelecek daha mı erken daha mı geç görücez 🥰 amin inşallah
Aysesen80 Aydabelinay bizi korkutuyolar 6 ay boyu kiz dediler erkek cikti vs diye ya da dogumda erkek cikan var her seyini almisiz atmasin bize son dakika boyle bi gol 😂😂
Anne12-3 Aysesen80 yahu o nasıl oluyor nasıl emin olamayıp soyluyorlae doktorlar kalp atısından tut kemık yapısına kadar bıle bılıyorlar valla bu tarz seyler okudukca 2 doktora gıdıp cinsiyetını sorucam zamanı gelınce 🤔
Aysesen80 Anne12-3 ben nolur nolmaz diye 3 doktors gittim 😂😂 artik en son bak bu cinsel bolgesi dedi tamam dedim
Sseyma1 Anne12-3 nadirde olsa önceden sivilcem çıkardı yaralar olurdu hamileliğimin başından beri cildim daha güzel ak parlak herkes erkek olacağını düşünmüştü ama kızçemiz oluyor inşallah 🙈🌸
Myssr Anne12-3 hayir tam tersi guzellestigimi hissediyorum boyle cinsiyetçi sacmaliklara da inanmiyorum. Daha dogmadan kiz cocugu anneyi cirkinlestirir vs hic benimsemeyin
Anne12-3 Myssr yahu biz öylesıne laf olsun dıye nıye cınsıyetcılık yapalım kaderımızde ne varsa odur zaten sente cok cıddıye alma kızda olsa erkekte olsa cocugumuzdur gene 🤭🙏
DilanDag Giz4110 35 olduk biz, 33 ten başladı hala gün geçtikçe artıyor sakin kasima kaşıntın olursa, hindistan cevizi yağı kullanıyorum ben rahatlatıyor biraz aklında bulunsun
Myssr Anne12-3 size demiyorum bunu boyle bi zamana getirenlere diyorum. Kiz ckcugu cirkinkestirir erkek cocugu guzellestirir diyen dilden dile getirenler yapıyo.