Fatmagzl33 Anne12-3 aksine gören berkes güzelliğine güzellik gelmiş diyorlar kilo almak bana yakıltı yüzümde solmadı ❤️
Guluss35 Anne12-3 valla bilmiyorumda dün eşim uzun uzun baktı dediki kızım seni farklı bi güzelleştirdi sanki yüzüne nur indi dedi ki ben cok somurtkan bi tipim ayrıca cokta guzel diğilim
Anne12-3 Guluss35 olsun bunları yazman bile bence güzel bir kalbının oldupunu gösteriyor anne olmak kutsal birşey Allahım her isteyene anneliği nasip etsin
Zeynepli1234 Anne12-3 hamilelikten önce sivilcelerim çıkardı hamileliğimden beri bir tane bile sivilce çıkmadı🥰 beni güzelleştirdi kızım tabi ödemin verdiği şişlik var sadece
Guluss35 Anne12-3 tabi öle cok şükür ben çok uzun yıllar bekledım yavrumu şükğr nasip oldu darısı dileyene bide sag salım kavusursam yeter
Giz4110 DilanDag canımm kaçıncı haftada çatladın ben de son aya kadar dayandım bi sabah uyanıp çatlarsam şok olurum 😳😂😂
Giz4110 DilanDag eyvah tam da o haftadayım her an çatlayabilirim 😊 yeter ki miniklerimiz sağlıklı gelsin napalım artık😅
M_N_R Anne12-3 Bende prenses annesi olucam in şe ALLAH.Arada oluyo ay cok cirkinleştim.dedigim gunler.Bazen aynaya bakip ay col cirkinim bazende aa nolmuş bana guzelleşmişim diyorum.Degiwiyo😁😂
Tontinimontin Anne12-3 valla hiç değişmedim halen aynıyım 😂 geçenlerde bi kadın gördü oo zayıfsın erkek bebektir seninki dedi dedim yyooo kız 😂 zayıf dediği de 62 kiloyum 😂 7 kilo aldım 32.haftadayım
Tontinimontin Deletedmom417 valla bazen kendimi çok kilolu görüyorum bazen normal görüyorum sonra şükrediyorum bugünler için dua ettim diye, ama bu aralar bende istemsiz sıkıntıdan çok yiyorum haftaya 10 kill almıl olabilirim yani tartıda +3 görebilirim😫😫😫