34Gizem Kızlar bu konuda bilgisi olan var mı yani hamileliğini adetinden sonra öğrenen ? Görülen adetin süresi , yapısı vs? kafam karıştı da yardımcı olur musunuz?
Ekimannesi123 34Gizem üstüne görme denilen adet değil yerleşme kanamasıdır bende de o şekilde oldu bazısında 3 günde sürebiliyomus benim 1 gün sürdü açık pembe veya kahve akıntı şeklinde oluyor ara ara geliyor adetteki gibi çok gelmiyor ben bunu bildiğim için hamile olduğumu anlamıstım suan 31+1 haftalığım.
EsEf 34Gizem ben oldum canım geçen sene hamileymişim ama bilmiyordum çünkü normal adet gibi adet oldum 5 gün sürdü bittikten sonra tekrar ovülasyon yakalamak için test yapıodum hep kopkoyu çıkıyordu bide lekelenme başlayınca gebelik testi yaptım direk pozitif çıktı ama tabi sağlıksız gebelikmiş düşükle sonuçlandı
Gunel19 Ekimannesi123 bende adetimin 20-ci gununde 1 -2 damla pembe rengde kan geldi,sizce hamile ola bilirmiyim?
ecembugra53 34Gizem canım adet gibi ama biraz daha az geldi 3 gün sürdü sonra kesildi dedim adet gördüm ama meğerse hamileymişiö anlamadım test yaptım öyle çıktı 😊
Ekimannesi123 34Gizem adetiniz geçti mi acaba bir kan testi verin bende adet olmam gereken gün kan verdim çıktı hemen sonuçta 😊
34Gizem Ekimannesi123 hastaneye gitmeye çekiniyorum şahsen . henüz bitmedi ama az geliyor bitse test yapacağım da size sorayım dedim :)
Ekimannesi123 34Gizem testte çıkmayabiliyor ya canım ondan dedim test için adet üzerinden 7 gün geçsin en az diyorlar
K_bra13 Canım bendede öyle oldu benim ilk gebeliğim 2 senedir bebk istiyrdk artık oluruna bırakmıştım adet tarihimde üstüne görme olmuşum ve 3 gün sürdü siyah kahve karışımı bişeydi ben adet şandım mide bulantisinda şüphelenip test yaptım 😂
ecembugra53 34Gizem saol canım 🤲🏻🧿 darısı sana inş Rabbim tez vakitte versin sana kollarını doldursun bebişler evin şenlensin bebek sesiyle cifter Çifter olsun inş canım Rabbim tez vakitte yüzüne gülsün ne duan varsa kabul etsin canım 🥰😍🤲🏻