Zeytininpeyniri Merhabalar miniğim için şampuan pişik kremi ve vücut bakım yağı tavsiyelerinizi bekliyorum 😍
SyhnHtp Zeytininpeyniri bende tüm hepsini mustela aldım. Hem çevremin hem de doktorumun tavsiyesiydi.
Cansummm Zeytininpeyniri bende herşeyini mustela almaya başladım biraz pahalı ama en iyisi diye biliyorum Dr um da o şekilde söyledi. Sadece pişik kremi olarak sudocream aldım.
Ayseyldrmm Bütün bakım ürünlerini sebamed aldım. Fiyatları biraz pahalı ama içeriğindeki bitkiseller beni benden aldı😊
KbraBerker Bakım ürünlerinin hepsini sebamed kullandım ama pişik kremi kızıma ii gelmedi geçirmedi bizde sudocrem aldık şuan onu kullanıyoruz memnunum ondan
NurdanHakan KbraBerker aynı durum bendede oldu pişik kremini bende bıraktım sudo krem veya pudra kullanıyorum
NurdanHakan KbraBerker bende tedarik edememiştim geceden pudra döktüm ertesi gün sudocrem aldım ertesi güne kadar hafifletmişti sanki pişik kremleri dahada pişirdi benim oğlumu daha kullanmam o yüzden
KbraBerker NurdanHakan sudocreme devam et bence o baya ii geldi biz sürekli pişik sorunu yaşadık valla 2 buçk yaşına kadar her altını almama krem sürerdim gına geldi yani yapısı snrm sık değiştirmeme rağmen pişik oluo sürekli
Arven Sebamed aldım tüm ürünlerini diğerlerinden biraz pahalı ama kullananlar çok memnunmuş zaten ilk ayları geçince daha uygun ürünleri tercih edeceğim