Melek4747 Minnos24 merhaba biraz zaman geçmiş fakat sormak istedim benimde çok yüksek 500 çıkmış acaba bebeğiniz şuanda sağlıklı mı nasıl atlattınız 🙏🏻💕
Minnos24 Melek4747 Merhaba, biz suan çok iyiyiz bebeğim henüz doğmadı ama 35. haftanın içindeyiz sükürler olsun🙏🏻 Yüksek çıkan igm mi igg mi?
Smsahan Melek4747 merhaba 6+1 hamileyim rubella igg 500 igm 8.34 çıktı bugün adivite verdik çok korkuyorum dua istiyorum bilgilendirir misiniz beni lütfen 😔
y11i- Pelinh46 yazdıklarınızı okudum sonuclarınız benimkine cok yakın benimde ikisi pozitifti ıgm 1.06 cıktı ve bende cok korkuyorum 14 haftalık gebeyim lütfen benide aydınlatırmısın yardımcı olurmusun lütfennn😕🙏🏻
Pelinh46 y11i- merhaba öncelikle korkmayın. Keşke ıgg sonucunuzuda yazmış olsaydınız. Önemli olan ikisininde pozitif cıkması sadece ıgm pozitif çıksaydı o zaman sonuç kötü olurdu ama şuan korkmanıza gerek yok avidite testi yaptırmalısınız. Önemli olan o
Pelinh46 y11i- çok iyi anlıyorum bende öyleydim ne yediğimi anladım ne içtiğimi. Ama iyi düşünün iyi olsun kendinizi üzmemeye çalışın bebek için. İnşallah sonuç güzel gelecek :)
SerpilEsra Buaradadilaben evet oglumda pozitif cikmisti ayrintili testle oncemi sonrami gecirdigim ortaya cikti cok sukur gebelikten once gecirdigim icin oyle cikmis bir sorun olmadi banada cok olumsuz konusmuslardi doktorlar ama cok sukur saglikli oglum
Smsahan Mavi87 merhaba 6+1 hamileyim rubella igg 500 igm 8.34 çıktı bugün adivite verdik çok korkuyorum dua istiyorum bilgilendirir misiniz beni lütfen 😔
Smsahan Mintrikk00 hayır hala bekliyoruz doktorum Niğde Murat özdil 20 günden erken çıkması zor dedi beklemedeyiz dua istiyorum 😔
Smsahan Mintrikk00 adiviteniz çıktı mı acaba benim bugün çıktı çok şükür sıkıntısız allahım kimseyi korktuğuna uğratmasın
Smsahan Mintrikk00 Niğde’den Adana’ya gönderilmiş süreyi o şekilde söyledi beklemekten başka yapacak bir şey yok doktor ne dediyse o 🤷🏻♀️