Buseozbas Anneler bizim durumumuzda olan var mı acaba allah nasip ederse bi prenses bekliyoruz 17+6 🤰 isim konusunda şimdiden Kararsısız eşim “Ömür”ismine Bende “Eliz” ismine takmış bulunmayız bakalım neler olucak 🤣
DilanDag Buseozbas 35 haftaligiz şuan büyük ihtimal Eslem Dila gibi ama net değil her an değişebilir 😂😂😂
Damla1995 Buseozbas eliz degilde elis in anlami daha guzel elize gore.🥰 ama kulaga iksiide hos geliyor tabi. Ben kizim.olsaydı ayza ismini dusunuyordum ama fakat oglum.olucak asilimiz 😇💙
Sukusum Buseozbas yanlış anlamayın ama ömür ü okuyunca kömür anımsattı direkt bana 😳 ama eliz çok güzel en sevdiğim isimlerden biridir 🥰 sağlıklı hayırlı bir prenses olur inşallah 🙏🏻
DilanDag Buseozbas sorma sorma en zoru isim koymak insan ya daha güzelini bulursam pişman olursam diye korkuyor henüz net değil yani doğunca karar vercez galiba 😂😂
Buseozbas Damla1995 evet aslında ismin güzel olması kadar anlamıda önemli zaten insan o yüzden zorlanıyor ☺️ Sağlıkla gelsin asil da çok hoş bi isim 🥰
Didi6 Buseozbas Ömür güzel bence 🌸 Eliz ismini iyi araştır canım https://bebegimeisim.blogspot.com/2019/03/eliz-isminin-gercek-anlam-ne-kotu.html
Buseozbas Didi6 aaa gerçekten çok teşekkür ederim Bilgi için öğrenmiş oldum internete anlamını yazınca genelde emir veren prenses diye çıkıyor 😯