Tugce95gns Hastalığım 5 gün gecikti. Kasıklarımda Ağrı oluyor sizce hamilemiyim test yapsam cıkarmı suan ?
yagmurclk Tugce95gns evde test yap canım çıkar. Ben 1 gün gecikmeyle yapmıştım çıkmıştı. Sonrada hastaneye gidip kan vermiştim tam Garanti olsun diyee.
[silindi] Tugce95gns Çıkar benimde adetime 4 5 gün vardı akşamları kasık ağrısı başlıyordu açlık hissi oluyordu geceleri özellikle ve çok sık lavaboya gidiyordum test yaptım silik çizgiyle öğrendim 😊 inşallah sende hamilesindir canım
Aysesen80 Tugce95gns eger boyle duzensiz adet oluyosan onla alakalidir ama adetin hep duzenliyse kesinlikle cikar ben 2.gun yaptm cikti dpozitf degerimde 600 kusurdu
Huri54 yagmurclk erken gebelik testiyle mi yaptın 5 TL satılanlarla mı bende yağmak istiyorum zor duruyorum
Bebek-geliyor Tugce95gns benim 4 gün geçmişti yaptım çıktı. Garanti olsun derseniz eczanelerde erken gebelik testleri var o test ile yapın ben öyle yapmıştım🐣
Tugce95gns Bugün yapacağım inşallah sonuç pozitiftir güzel dilekleriniz için teşekkür ederim dualarınız benimle olsun ♥️
Tugce95gns Kızlar yaptım sonuç negatif ama bi raz daha beklicem kan testi yaptırcam ama kaşıklarımda Ağrı var
Ipek0z Tugce95gns benim ilk belirtim kasık ağrısıydı 😂 hayırlı olsun muhtemelen hamilesin🤦♀️ muhakkak yap test çıkacaktır. Hatta bende ikinci çizgi biraz silik çıkmıştı sebebi de gebeliğin çok yeni olmasıymış. Hemen al bir tane