Busraaras Merhaba 38+2 haftamızdayız su gibi berrak akıntı ve bazen kremsi beyaz akıntım oluyor. Doktoruma sordum normal dedi bu haftalarda. Sizlerdede oluyor mu merak ettim sizler ne durumdasınız 😊
feyza123 Busraaras MerveKya Emoss normal kızlar bendede var 2.gebeligim benimde doktorumda olur bol su iç dedi
momss_ Busraaras evet canım bende de oluyor sordum bende daha geçen gün normalmiş korkulacak birşey yokmuş 😉
Busraaras Dilan_rdvn bende dün gece endişelendim doktorumu aradım doğum başlangıcı belirtisi olabilir mi diye oda normal dedi kontrolde görüşürüz dedi sancım flnda yok ilk gebeliğim bilinçsizlik işte 😅
MerveKya Bende de oluyor ama neden olduğunu da bilmiyorum normal demek ki bu zamanlarda 38+2deyiz bizde
Dilan_rdvn Busraaras aynen yaa benimde ilk gebeligim içimi aydinlattin çünkü bende doktorumu ariycaktim😂
Busraaras SiZlerdede olması rahatlattı beni 🙈 dedim bir anormallik mi var bende olur ya enfeksiyon fln doktorda telefonda görüştük muane etmeden normal olduğunu söyledi insan tereddüt ediyor yinede ☺
Busraaras Açıkcası ben artık gelsin istiyorum bilmiyorum çok mu erken bunu istemem ama gelsin artık diyorum sağlıkla 🙏☺