Busra9290 Kızlar karnınız ne zaman tam anlaşılır şekilde belirginleşti,ben 4 aylık hamileyim henüz karnım çıkmadı gibi bişi
Fatmaaygzr şuan 14+2 deyiz. Benim biraz çıktı sanki ama biraz kilo aldıktan sonra hamile kaldım ben onun da etkisi var hepsi minnak yavrumdan değil benim kendi göbüşüm çoğu da😅
Tatlisannedilekk Busra9290 22.haftada belirginleşti, 34+2yim hamile olduğum anlaşılıyor ama öyle koskocaman göbeğim yok hâlâ iç karnım geniş
Humaninannesi20 Geçen gün arkadaşlarla buluştuk o zaman 28 haftalıktım hamile halimi merak ediyorlardı ee hani bebek dediler 😁 Biraz bol giyiniyorum 29 haftalığım ama dışarıdan bakan hamile olduğumu asla anlamaz
Zeynepli1234 Busra9290 25. Haftaya kadar belli olmuyordu. 25. Haftadan sonra birden çıktı şuan 35 haftalık oldum ama çok büyük bir karnım yok görenler 6-7 aylık sanıyor ama ben 9.aya doğru gidiyorum🤭
Mahbuss Busra9290 17+3 karnım çıktı göbek deligimin altı şişik duruyor sert orası bebekte orada oluyormuş zaten bu haftalarda. hamile göbeği gibi değil yani daha ilerleyen haftalarda toplanır artık 😀