Aleynakalkar Detaylı ultrason çektirdim bebeğimin kalbinde ufak delik varmış Çok üzüldüm böyle bir durum ile karşılaşan oldu mu zamanla kapanır dedi doktor
zynb_ozkn Aleynakalkar şimdi anne karnında doğana kadar bebeğin organları kendini tazeler her ay inşallah düzelir canm sıkma canını
ikizminikler Aleynakalkar herkese denilen bişey bu ve genelde herkestede kapandığını duydum kalbini ferah tut kapanır.. anne karnında bir gün diğer günü tutmuyor
Ssmzsh Aleynakalkar çoğu anne duyar bunu canım yüksek ihtimal kapanıyormuş bi yazı okumuştum içini ferah tut gelişmekte olan bi can var içeride ben kapanacağını düşünüyorum
Sena1k Benimde detaylıda çıktı kuzum ama takmadım küçük kardeşimde de vardı doğumdan 2 ay sonra kapattı çoğunlukla oluyor bebeklerde kapanır merak etme 😊
ikizminikler Aleynakalkar valla bende giricem detaylıya böyle söylemelerine felan kendimi de eşimide hazırladım hepsi sağlıkla doğsun 🥰
cmr1545 Aleynakalkar bana da ayrıntılı da doktor bebeğin kalbi delik dedi başta korktum tabi korkmana gerek yok bütün bebeklerde bu olur doğunca kapanır dedi normal birşey anne karnında kalp deliği kapanan bebekler yaşamaz olması gereken bu şeklinde açıkladı doktor.
Serpiltsn cmr1545 kapandı mı deliği canım?? Benim de ayrıntılı usg raporuna öyle yazmış hafif delik şüphesi diye