Prensimmmm Ben şuan 30+3 günlük hamileyim erkek bebek annesi olcam inşallah aşırı derece kasik agrilarim var çocuğum aşırı hareketli acaba erken doğum olma yüksek mi kimi insan çocuk çok hareketli ise suyumun erken gelebilcegini soyluyo kafam çok karışık halde yardim edersiniz çok sevinirim şimdiden teşekkür 😊😊😊
Heyecanlarim Prensimmmm canım kasik ağrısının sebebi magnezyum eksikliği de olabilir, sen yinede uzmanına danış doktorlar daha net cevap verebilir sana....
Cans Prensimmmm Kasık ağrısı susuz kaldığımız için , idrar yolu enfeksiyonundan veya megnezyum eksikliğinden de olabilir . Benim oğlum da çok hareketli , 29+1 iz şu an (maşallah) rahim ağızım 55 mm ☺ Erken doğurma riskimin olmadığını söyledi doktorum ☺☺
Prensimmmm Heyecanlarim doktorun bütün verdiği ilaçları kullandim 😉bide aşırı kansızlık var bende bakalım ne olcak canmm teşekkür ederim 😊
Prensimmmm Cans Anladım canmm çok teşekkür ederim bende genelde şu içmek aklıma gelmiyo ama telefonumdaki program yarım.saatte bir uyarı veriyo içiyorum 😊
Cans Prensimmmm Oh şifa olsun miniğe 😍😍❤ Ben de işk dönemlerde suya hassasiyetim olduğu için içemiyordum ve kasık ağrılarım yoğundu . Doktorum susuz kaldığım için olma ihtimalini söyledi . Başka bir forumda da okumuştum suyun kasık ağrısına iyi geldiğini . Dikkat etmekte fayda var ❤🎈
Prensimmmm Cans amimn teşekkür edrimm😍😍😙😙canmm aynn ole rabbim.herkesin evladını sağ saglim kucağına almak nasip etsin kimseye evlat hasreti vermesin😊😊bende hiç yiyip icemdim ilk 4 ay ama yeni yeni duzeldim bir tek sabahları mide bulantısı var oda doktor saçlarından ve harrketleri yüzünden olur dedi😊
Cans Prensimmmm Canı gönülden amin ❤ Rabbim bal bebeklerimize sağlık versin de biz şikayetsiz sabredelim inşallah 😍🎈