hafsa2020 canım iki gündür bende aynı durumk yaşıyorum 14 haftalık olduk benim kontrolum cuma günu doktoruma soracağım bende de sağ karnımda geçici olarak bi ağrı gidiyor az ama böyle hafif sonra geçiyor dün sol kasığımada geçti bu uygumalamın bebeğim sayfasında okudum rahimimiz büyüğü için round ligament karında özellikle sağ tarafta oluyormus soldada olabilir bazen rahim büyüdüğü için bağlarımızda uyum sağlamak ve ağırlığı taşınak için uzar ve incelir,uzayan çekilen bağlarda karnımızda hafif bi ağrıya sebep oluyormuş özellikle pozisyon değiştirdiğimizde öksürdüğümüzde aniden bi yerden kalktığımızda daha çok oluyormuş,genelde bu durumu hafifletmek için dinlenme pozisyonunda ayaklarımızın altına bir minder koyup uzanmalıyız bu şekilde yazıyor bu uygulamada ve ben başka kaynaklardan da araştırdım özellikle 3 ay bitince genelde oluyormuş çok aşırı bi ağrı olmayınca normal yani bende daha önceki haftalarda hiç böyle bişeg hissetmemiştim seninde muhtemelen öyledir ama ben yinede cuma kendi doktoruma soracağım😇